Friday, October 1, 2010

1ST GA DARI ATIE...Bermula!!


Salam semua....Bismillahirahmanirahim,sempena genap setahun atie dlm dunia blogging & Hari Lahir Anak Lelaki atie yg jatuh pada hari yg sama...15hb.oct,atie dgn gembiranya,(brdebar2 nih..!)ingin mengadakn GA tuk kwn2 diluar sana...Mungkin hadiah2nya, xde la semahal mana...tapi ia hanyalh sebagai menghargai kwn2,followwer2 & pembaca2 yg sering (ada ker?) brkunjung ke blog atie nie....atie harap ada la yg berminat tuk menyertai GA nie(risaunya, klu xde sapa2 nk join..!!)....bagi mengeratkn tali persahabatn kita dialam maya nie.selamat menyertainya yer....GOOD LUCK!
Hadiah tempat yang pertama...piring kuih 3 tingkat..yg cantik menawan!
Tempat yg ke dua...piring kuih 3 tingkat yg amat memikat!
Hadiah tempat yang ketiga(3)..piring kuih 2 tingkat..!!
Seperti biasa ada syarat-syaratnya:
1.Tuliskan komen korang dibawah n3 ini SAHAJA!..klu komen di box tidak akan diambil kira(Ingat tue...)
2.Jadi FOLLOWWER di blog 'azatiesayang.blogspot'.
3.Tiada paksaan tuk membuat n3 ttg GA atie nie di blog korang...jika ada,atie amat menghargainya..makasih!
4.Tarikh TUTUP GA pada 18/10/2010 pada pukul 12 tengahmalam!!
5.Cabutan tuk menentukn pemenang2 akan dilakukan oleh ANAK LELAKI/ANAK PEREMPUAN atie.Keputusan adalah MUKTAMAD!
6.GA trbuka kpd yang tinggal di MALAYSIA sahaja!

216 comments:

1 – 200 of 216   Newer›   Newest»
PUTERA2PUTERI said...

salam akak....wah punya la semangat nk join ni....pepagi lg terus mai umah akak ni....akak ieta rasa semua syarat2 tu dah ikut.....so tunggu hari pengadilan nnti je la no...klu ada rejeki tu alhamdulilah....

ain (sweet thots) said...

salam atie,

kebetulan la pg ni jengah blog atie. Biar ain tolong meriahkan GA ni. Rasanya semua syarat dah cukupkan? Terima kasih atas persahabatan maya yg terjalin. Ain doakan atie bahagia dunia & akhirat.

izahdaut said...

happpy 1st birthday to azatiesayang blog... oo sama birthday ngan anak kak tie ye...ok saya pun nak join la GA ni bagi memeriahkan lagi kan...nanti kena buat entry ek..insyaAllah..

Anna Qawina said...

salam Kak..dengan semangat yang membara nih...hihi...dah cukup syarat tu...
hapy 1st birthday untuk blog akak & juga untuk anak teruna akak tu nanti...semoga ukhwah kita berpanjangan..InsyaAllah...
*pst : bestnya kalau dapat hadiah tu....:)

Jieda said...

salam..bestnya tengok hadiah yang bakal dimenangi oleh pemenang.Saya pun nak join juga.Semua syarat telah diikuti.

hazlin said...

salam. tahniah kerana menganjurkn GA ni. cantik sungguh hadiahnya.
FYI, akak memang selalu dtg blog azatiesayang ni... lebih-lebih lg bila kering idea nak masak apa. tp rupanya akak belum jd follower w/p dah lama linkkn blog ni kat blog akak.

so secara rasminya akak jd follower azatiesayang dan insyaAllah akak akan buatkn entry khas buatmu..

happy blogging.. :))

Suzi said...

salam azatie...
happy 1'st anniversary utk blog azatiesayang. moga terus bersemangat berblogging!

tahniah juga dgn penganjuran QA ni...hadiah2 pun menarik. syarat pun senang. sy pun joinlah ye...

nanti insyaAllah sy akak buat n3.

tq.

Kak Rose said...

salam atie, happy 1st year anni of blogging n nak join gak GA atie ni, mana tau ada rezeki dapat piring yang cantik2 tu for FREE!

Mas said...

salam kak azatie, selamat ulangtahun yang pertama untuk azatie sayang...selamat hari jadi juga untuk hero akak tu...moga menjadi anak yang soleh yer..
dan moga azatieku sayang terus ceria dengan resepi2 yang sedap2...
he..he..mana tahu ada rezeki mas kan...insyaAllah..

JaSSNaNi said...

salam atie.... hepi besday to anak atie and blog atie ye... dah setahun ye berblog ni.. :D tahniah.. sambil berslogan.. *maju sukan utk negara* wakakakaka.. tak de sangkut paut kan..

nani dah masuk.. seronok tengok adiah nye.. menawan sampai ke tulang sum-sum... haaa.. kalau bertuah sabut, timbul lah ye.. :) aminnnn..

shidah said...

k atie...shidah nak join GA k atie...grand nya hadiah dia...nak cuba nasib je...

ctnurkhijah said...

salam...

Dah lama ct follow Atie, ct ada buat n3 di
http://thecolourfulisland.blogspot.com/2010/10/1st-giveaway-dari-atie.html

Chik Mimi said...

salam atie tahniah n selamat harijadi buat abang,ni kira pestaim nak joint contest ni hehehehhe insyaAllah kalau ade rezeki chik mi ye

PearlnScarf said...

salam ,

saya pun pestime join GA nie bukan GA jer pestime..

Apa pun memang enjoy baca blog azatiesayang ... macam-macam ada.....

tiefazatie said...

salam sis atie..hihi..sama lak nama kte nie..hee..ifa sllu jd silent reader sis nie..xsangka lak sis wat ga nie..ifa join ye sis..papepun tahniah pada sis dah sthn ye berblog..n slmt hari jadi utk anak lelaki sis ye..moga sentiasa dirahmati allah ye..=)..

p/s: klu bertuah,my mum la yg suke..=)

Kak Rosaliza said...

Salam Atie..first time juga akk joint ni..harap2 ada lah rezeki akk. Walaupun masih awal lagi akk nak ucapkan selamat ulamg tahun bolg atie n juga hepi besday buat abang. Semoga persahabatan dialam maya ini berkekalan

LyanaSyaZam said...

salam kak atie sayang...wah...terujanyer nak joint first GA akak ni...nak2 lagi bila tengok hadiah2 yg menarik dan memikat hati....best giler hadiahnyer...harap2 adalah rezeki lyana...semoga persahabatan kita di alam maya akan membawa ke alam nyata..

ummiross said...

Salam atie...
Ummiross pun nak tumpang kemeriahan di sini,tambah2 senang plk syarat2 atie ni,moga2 murah rezeki, selamat maju jaya dlm dunia blogging...

D'aNie said...

Salam kak,
Slamat Hari Ulangtahun <3azatiesayang<3 yea,,

and Happy birthday to ur son !!

akak, esok anniversary our wedding tau..2/10/2010

cewah3..mcm sama ja tarikh2 bersejarah kita,kan..(umpan nak hadiah..hikhikhik..jgn marah yea)

zurena said...

teruja juga nak join....

~Yatt~ said...

salam kak atie...
firstly tahniah di atas ulangtahun kelahiran blog..moga akak terus berkarya..tak lupa happy bday utk boy akak..
secondly..mana boleh lepaskan peluang join GA akak yg meletopss ni..moga2 ada rezeki dapat salah satu hadiah tu..
ikhlas saya buat n3 utk akak..moga makin ramai penyertaan dari kawan2 kita..
http://yattbzgg.blogspot.com/2010/10/sis-aties-giveaway.html

lina_pg said...

salam kak atie,terpanggil utk menyertai GA kak atie,saja meriahkan blog kak atie,manatau rzki sy ngan hadiah yg cantik mnrk tuh..
selamat hari lahir utk anak kak atie ya..semoga menjd anak yg soleh..dan selamt ulangthun berblogging jg.Blog sy pun hampir mencecah setahun bln Oct ni.Semga prshabtn kita terus brkekaln..

~*ca*~ said...

Salam kenal kak Atie...rasanyer pernah masuk blog nie tp x follow lagi..sedap2 nampaknyer resepi kat sini,boleh ler nanti saya cuba yer..
Saya juga nak mengucapkan selamat ulangtahun yg pertama blog AZATIESAYANG dan selamat ulangtahun kelahiran putera tunggal akak...
Saya juga ingin menyertai GA akak nie (x nak lepas peluang...mana tahu dpt yg no 1..hehehe..)so..selamat berblogging..semoga sentiasa berkongsi cerita dan resepi yg enak2...

Kak Lin said...

Salam Atie...
Terimakasih Sudi Berkunjung Di Blog Kak Lin....

Selamat Ulang Tahun Untuk Anak Atie Semoga Di Panjangkan Usia Di Murahkan Rezeki Beroleh Kerahmatan Yang Berkekalan Hendaknya...Aminnn

Tahniah! Ulang Tahun Pertama Blog Atie Semoga Amal Jariah Kita Cara Ini Akan Berterusan Untuk Mengeratkan Sillaturrahim....Insya Allah....

kzai said...

salam atie..tahniah ulang tahun pertama Blog...akak pun rasa nk joint gak lah...mudah2an berjaya...tq

Neyna Naya said...

Tahniah kak Atie. Tak bise ikut tak pe lah, soal kite orang jauh jer, hehehe

Mimiey.. (^-^) said...

salam kak atie..

mie dh jadi follower kak atie n nk join GA ni jugak ye..moga2 ada rezeki nk menang,hhehehe..manala tau,tuah ku utk menang piring yg cantik tu...

selamat ulang tahun blog yg 1st je kak atie

aroha mizwa said...

salam k.atie...
wah ada GA yer..nk try jgk manataw ada rezeki hehehe...selamat ulangtahun tuk aztiesayang dan selamat hari lahir tuk anak akk jgk...

azian said...

Selamat merayakan dwi ingatan setahun berblogging semuga bertambah bersemarak menyiarkan N3 baru dan Happy 13th birthday to Muhammad Yassin.
Eh eh.... Kak Yan jg tak mahu ketinggalan nak kan hadiah yg menarik tu.....

mokwonik said...

salam atie..nih nak komen yg bagus ke yg tak bagus??hehehehe...nyway selamt ulang taun kpd along n blog atie..semoga ukhuwah yg kita jalin akan berkekalan hendak nye..memang selalu keboringan mokwo akan melepak kat 'umah' atie..tempat ilang tension ngan anak2 dan tempat cuci mata dgn masakan atie yg sgt meyelerakan..moga atie akan sentiasa sukses dlm apa jua bidang yg atie ceburi dan terus berblogging...nice knowing you! alamk terpanjang lah pulokkk..sebak pun ade!

CikGu NOr said...

salam k.atie..alah dah terlewat ke ni ..x kira nk ikut gak...apa2pun tahniah utk blog bestday...harap2 makin ramai la follower atie yer...sejak pandai berblog ni memang seronok sgt2..dapat kawan baru..dapat borak2..yg penting cara yg paling terbaek utk hilangkn stress keje..good luck for atie &family

Lizahanum said...

salam k.atie.....baru terperasan ada GA nie....rasanya tak terlambat lagi kan...anyway,tahniah tuk ulangtaun blog dan birthday boy K.atie....sejak dah pandai berblog nie,Liza rasa happy sangat sebab dpt ramai kengkawan wlpun hnya kenal di alam maya.....moga persahabatan ini berkekalan.Gud Luck utk K.atie & family..Luv u...(harap2 dptlah Ga tu....hehehehe)

Ibu faheem said...

salam kak atie..tahniah...dah setahun rupanya berblogging...esmoga terus menulis ye... gud luck untuk semua peserta.. :)

Qard91 said...

SALAM QARD JOIN>>HARAP DER REZEKI>>MENANG KASI MAK KAT KG.

syakila said...

salam

Kebetulan blogworking mlm nie terjumpa ga nie..

Kila tolong meriahkan GA ni.
Rasanya semua syarat dah cukupkan? Terima kasih atas persahabatan maya yg terjalin. Amin

Usharapa!!! said...

salam

happpy 1st birthday to azatiesayang blog...

ok saya pun nak join la GA ni bagi memeriahkan lagi kan...

sarah said...

salam Kak.


hapy 1st birthday untuk blog akak & .semoga ukhwah kita berpanjangan..
bestnyer kalau menang

EraWaTiE said...

salam..
bestnya tengok hadiah yang bakal dimenangi oleh pemenang.saya suka yg no 1 tu..
Saya pun nak join juga.Semua syarat telah diikuti.

♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

Salam dialam siber k atie...
Azwa nak join GA k atie...
grand nya hadiah dia...
nak cuba nasib je..
tq

TERATAK PUTERI said...

slm atie..tanda sokongan..k chah join juga ya..sila check N3 kt blog Teratak Puteri

nadiah said...

salam kak atie,
tq ajak saya join GA ni
happy 1st anniversary n happy n'dy untuk anak lelaki kak atie..

hadiah GA bestnya,harap2 leh menang la

saya join jgk ya

cikgu su said...

salam perkenalan...
salamat hari raya azie....

teruja nengok GA ni...
memang terhingin ngn tier ni..

so dah jadi follower atie ni...

SELAMAT HARI JADI SELAMAT HARI JADI SELAMAT HARI JADI ATIE...
( nyayi taw ikut rythem lagu hari jadi...)

cik syazni said...

Salam kak Atie ^^

Maaf lama tak singgah sini, sibuk sikit..hehe.. Saya dah jadi follower kak atie :)

ps: Taman Tasik Semenyih (TTS) tu agak dekat juga dengan Tasik Kesuma, kalau dari pekan Semenyih, akan jumpa simpang ke TTS dulu ;)

cikanna said...

salam sis saya join GA ni ya
happy 1st anniversary n happy b'dy

http://seindahfarhana.blogspot.com

shima said...

salam atie
k shima pun nak joint same

hepi blog anniversary and bestday boy

semoga bertambah ceria berblogging
;)

imanmom said...

salam kenal,saya join GA ni ya
happy 1st anniversary..
n3 saya

http://tungkukayu.blogspot.com/2010/10/happy-1st-blog.html

thanks

MamaRifqy said...

Salam sis..

menareks hadiah sis!
and hepi besday 4 ur lil Boyzz!!

me nak join tau.
me da polo!!

Sharina said...

Salam Sis,

nak join giveaway.....i follow u

cantik2 piring kuih tu...

tq

Miza Yusof said...

salam. thanks akak sebab anjurkan GA ni. Miza dah follow akak :) salam kenal dari miza.

tahniah sebab dah setahun berbelog. selamat hari lahir untuk anak akak. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. semoga anak-anak akak membesar dengan sebaiknya. amin :)

AZRIL SHAHLINA said...

Salam kak atie..lina pun nk join GA akk ni..best hadiah kak atie tu..lina baru join the club jg..salam perkenalan ye kak..selamat ber blogging..

AIN said...

salam sis...ain join jugak..

selamat hari tua blog sis nie yea..hhehe
dan selamat TAMBAH umo utk ank laki sis jugak..
moge sis satu fmli epi bsame..n moge ank laki sis jadi ank yg soleh yea..amin
:)

NINIE said...

Salam Kenal...

Ninie join ye GA atie ni dan ada wat n3 di :

http://ninieshare2u.blogspot.com/2010/10/ga-dari-azatiesayang.html

Rasanya dah fullfill syarat yang ditetapkan... Semoga rezeki mencurah2, sihat senantiasa, bahagia selamanya...

azleen said...

Salam..Saya dah buat entry pasal bday abang for the 1st GA.Excelent!!! great!! keep it up..Moga dimurahkan rezeki..
Tengok kat blog saya yer http://azleenenglishdeco.blogspot.com

Balqis said...

salam perkenalan...
happy Birthday for blog dan untuk anak..

http://putribalkish.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atie.html

nurazzah8 said...

Salam Perkenalan,
Akak berminat nak join GA azatie ni..akak dah jadi follower, ni dah tinggalkan komen di n3 ini, dan akak tinggal di Malaysia! huhu...

nurazzah8 said...

Salam Azatie...maaf lupa nak wish..Selamat ulangtahun berkecimpung dalam dunia blog dan begitu juga Selamat Ulangtahun Kelahiran utk anak Azatie..

nur said...

happy birthday.. double joy.. and kalau saya menang jadila triple joy.. hehe.

ALL IN ONE

aeinio said...

cuba nasib jugak 1st time joint GA terkial2 lagik, tahniah atie...

yong_liza said...

salam kak..yong dtg join GA kak

http://flizzy86.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atiebermula.html

ejune said...

salam..akak,sy dh ikot akak..dh 2 ari x buka blog coz bz g rewang umah sepupu kawen..tup tup jer ade komen dr akak..hegehe..tq kak coz sudi bace blog sy..;)

Shiela Latif said...

salam atie...shiela masuk sini n tak tahan tengok hadiah GA tue...of coz shiela nak joint GA nie...

thanks yer sudi jenguk n baca blog shiela...n hope sudi terima penyertaan shiela untuk joint GA nie yer... =))

hani syahida said...

salam..akak, saya nak join jugak..hehe..kalau menang nak kasik mak :):)

aZuRa AhMaD said...

askum..hepi besday buat anak..dan anivesary blog yang pertama

http://zamzura1405.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atie.html

ila said...

salam akak,
mmg dh lama jd reader coz mmg ada dlm my blog list.... cuma x follow je..
ooorait , now dh follow dah...:)

next, congrats ye for ur first anniversary..

insyaallah, kalu ada rezki, nak gak adiah GA ni.. heheh..

TeacherNunu said...

salam perkenalan yee..waa awak sambut 1st anvesary blog pun buat giveaway..syoklaa.kita dah 4 tahun berbloggig tak pernah wat give away hahahah..asik on and off aje blog saya ni.nway, saya dah follow.bestjugak adiah dia.mane tahukan rezeki kita.
salam perkenalan

Mrs Kelly Walther said...

Salam Atie

Tahniah diatas ulangtahun pertama blog...Teruskan berkarya & memeriahkan dunia blogging...Terima kasih kerana sudi menjadi follower & sahabat saya walaupun hanya di alam maya...Dan tak lupa terima kasih juga kerana sudi menganjurkan GA yang sangat2 lumayan hadiahnya...Dan saya amat2lah berharap dapat menang salah satu hadiah yang ditawarkan...Saya dah buat N3 kat blog...sudi2kan menjenguk ya...Harap2 dah memenuhi syarat2....

http://mrskellywalther6969.blogspot.com/2010/10/1st-ga-from-azatie.html

umi_e said...

Salam... lama sungguh saya tidak aktif di blog... hari ini buka blog, terus nampak tentang GA yang dianjurkan... bila baca, syaratnya memang mudah (TIADA PAKSAAN UNTUK MEMBUAT N3 atau letak BANNER etc)...

Semoga sis azatie akan terus aktif dalam blogging :)

* Cuba nasib, mana tahu ada rezeki - Terima kasih *

shiori_LA said...

salam atie nak join gak nih....nanti kita buat entry ye...rasanya dah jadik follower lama dah hehehehe

irwani said...

salam sy pn nk join GA akak ;)

EPI 1ST ANNIVERSARY ;)

farsweethome farah,faris,farisa said...

salam kak atie
happy bistday tuk yang ke 1 thun blog akk ni yer.. JUn polo yer..NAk cuba2 nasib..MAna lah tau kot ada rezki..INsyaAllah...

Wansteddy Tales said...

saya pun nak join jugak >< sambil2 jemputlah singgah myblog :)

http://wansteddy.blogspot.com/

nizie said...

salam k.azatie..waaa bestnya hadiah ni.. nk jgk join. harap2 ada rezekila no :)

tice LIN said...

salam..

cantiknyer piring2 tu... nak join gak la...:)

^linas^ said...

hye!
saya join.
terjah
http://fullestslife.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atie.html
id follower:miss lina

aleana(maria) said...

salam kak...

selamat ulang tahun utk anak akak dan juga utk blog akak.semoga semuanya sejahtera dan happy selalu

dari saya

maria
http://adleana.blogspot.com/
http://adleanasoaphouse.blogspot.com/

Wanieyra said...

Salam azatie....

Wah! ramai juga yg join GA ni....agak-agaknya peluang kita ada tak? bukan apa berkenan betul bila tgk hadiah GA ni, manalah tahu kot-kot ada rezeki. Apa pun terima kasih pada atie kerana sudi buat GA ni....Happy birthday buat azatiesayang & anaknya juga....

Terima kasih

wany said...

salam kenalan..
tahniah jd genap sethn jd blogger.. happy birthday tuk ank u juga..

dah jd follower.. kira join GA juga yer..
hadiah menarik bangat..
tq..

Mama Balqis said...

salam perkenalan..saya dah jdi follower...;harap ada luck la kali ni!

Cute MuM said...

salam...
dah setahun berblog?? tahniah yer.. Cute Mum baru 2bulan...huhu..

Nak join gak yer...
TQ...

ChiKeDees said...

Salam, wah berderet-deret list join GA ni.That was gooood, we support each other.Ai juz a newbie kat pelosok blogosphere nii. banyak nak kena belajar dari otai-otai blogger yang punya followrs beratus-ratus cam blog TT ni..happy besday utk boboy n blog ni ye,semoga panjang omur, dimurahkan rezeki, n leading a happy life n keep on blogging...i followww

Huda said...

salam kenal,

huda pun nak cuba join :) dah jadi follower :)

thanks.

aanie said...

Salam...
Nak join jgk...
Follower: 289

Sy ada buat n3 utk GA ni...sila la jenguk ye...

http://aanie.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atiebermula.html

Happy blogging n happy birthday to your son....

~Ney Ezzo~ said...

Salam...nk join...=)

dah jadi follower...

Slamat Hari Lahir utk anak lelaki akak...=)

hope lucky...if lucky can give the prize to my mum...=)

muffins Jue said...

wahh..ramainya yg join..nk join jugak..Jue ada buat n3 jugak..

http://muffinsjue.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atiebermula.html

congrate sis..epy 1st anniversary dlm dunia alam maya...
salam kenal dr Jue :)

ummi iman said...

dah ramai join ye?mi pon join gak tau kak atie...heheheh

http://honeyzmadu.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atiebermula.html

Zie Fauzi said...

salam,k.atie...ramainya yg join... zie pun terpikat la dgn pinggan tingkat tu. kalau ada rezeki nak jugak. zie join yer...

amiey lee said...

saya nak join.. sudah follow... kira dh penuhi syarat la kan huhu.. nak pinggan bertingkat tu.. huhuh

mimipi2 dah ni hahahaha

p/s: nak pinggan tingkat... nak pinggan tinkt... hehehe

Bittersweetflavours said...

Salam tuan rumah... round2 terjumpa plak blog ni... ada contest... ni 1st time nak menyertai contest... cantik..menarik... n tertarik plak tengok hadiah nye... so mintak2 terpilih le sbgai salah sorang pemenang...

umiyumi said...

Salam Kak Atie..
umi nak join gak.. utk memeriahkan suasana dan utk terus menyokong blog kak atie nih.. yeahhh :D

alawiah raji said...

salam kak ati
saya pun nak join jugak lah utk memeriahkan lagi GA ni
happpy 1st birthday to azatiesayang blog...:-)

CIKGU CT JUNIOR said...

SLM K.ATIE..
Salam kenalan..Ct 1st time goint GA..maklumla newby..ntah btul ntah tidak rule nya he..happy besday ya..

cicakgirl said...

Assalamualaikum kak atie,
saya sertai GA akak!
semoga kak atie dan keluarga sentiasa dirahmati oleh Allah SWT.
Amin.

ummu uswah said...

nak join juga.

barakallahulakum

Wan_hazel said...

salam kak...wan nak join gak...just komen kat sini kan...wan dh follow blog agak gak...peace

shidasyakirin said...

meriahnya GA atie ramai join nie
boleh la senyum lebar :)
Congrats for the blog 1st anniversary and happy besday to anak atie. teruskan berblog. me join ye GA atie

http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atie.html

Kerull said...

Assalammualaikum pembuka bicara
Harapan dihati nak menang GA lah
Kalau tak dapat tidak mengapa
Andai menang Alhamdulillah...

he he salam k.atie..orang rasa sume syarat tu dah cukup..cuma tunggu yang mana satu pilihan kalbu putera puteri k.atie jelah ni..hik hik
untuk k.atie thaniah diatas genapnya setahun blog azatiesayang ni...moga ukhwah kita berpanjangan..begitu juga untuk putera k.atie...moga jadi anak berjasa harapan ibu dan bapa...aminnnn
Pilih acik kerull ni..sbb 1..acik kerull takda lagik pinggan lawa ni..dan yang ke2 sbb nya yang tukang pilih ni sorang kacak sorang jelita...so kalau pilih acik kerull lagilah bertambah2 kacak dan jelitanya...
ha ha ha sempat plak melobi..takdalah gurau je..tapi pasal kacak ngan jelita tu btul..acik kerull tak gurau...hi hi hi ok...tq k.atie...muahhhhhh

Administrator SMKL said...

Salam akak...ronda2 terjumpa blog akak yg cantik ni..Heppi anniversary..semoga apa yang ditulis diblog ini dapat menjadi ilmu yang manfaat.

Sya said...

salam atie...

sya pun nak join gak nie...
selamat ulang tahun blog dan anak lelaki atie yer...semoga bahagia hendaknya..

http://danisyakiffli.blogspot.com/2010/10/jom-join-ga-atie.html

yan said...

Peluang depan mata..maka saya pun ikut serta..

* Piring tu akan lebih menawan kalo dihidangkan dgn Kek Lapis Sarawak ^_^

sherry said...

Salam.

Saya pun nak join sama..

AyuRuhaiza said...

slm atie...hri tu 1st Oct Ayu dah send comment kat GA Atie nih...seb baik cek semula...takde lar pulak...So, kenalah send skli lg. Hishh, mana leh tinggal peluang nk dptkn hadiah2 yg mengancam tuh kan. Anyway, Happy 1st Anniversary for Ur Blog and ur son...smoga success slalu. Ok, confirm Ayu join the AzatieSayang GA yer..tqvm.

minkot said...

salam, kak atie. sy dah join.
mekasih...kim salam kat anak2 kat atie tau...mintak2 lah diorang cabut nanti kuar nama saye...hehe..babai.. :)

Honey said...

Assalamualaikum ...

Saya join sekali ...

http://jombercontest.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atie.html

zaikulim said...

salam dari zaikulim

zai pun nak join gak nie...
selamat ulang tahun blog dan anak lelaki atie yer...semoga panjnag umur ok

http://zaikulim.blogspot.com

mama zharfan said...

salam perkenalan :)
me dh follow u :)
happy bday to ur son, and congrats on ur 1 year blogging :)

me nak join ur GA..moga2 ada rezeki me..Amiin

haszuraidah ishak said...

salam kak atie..

has nak join juga, boleh?

tahniah sebab dah setahun berblogging & selamat hari lahir buat anak kak tie..

butique4u said...

Salam atie,
Firstly tahniah sempena ulang tahun pertama blog atie ni. Secondly selamat hari lahir utk putera atie yg akan menyambut ulang tahun pada 15 oct 2010 ni...semoga menjadi anak soleh kpd kedua ibu dan bapa...aminnn...
Ketiga sy ingin memeriahkan GA atie dan insyaAllah kalau ada rezeki saya utk dpt hadiah pertama atau kedua atau ketiga...hehehe
Last but not least, semoga persahabatan di alam maya ni di teruskan hingga akhir hayat...jauh di mata dekat di hati :).
Sy juga dah jd follower atie...:)
Akhir kata, selamat berblog and semoga usaha success dalam apa jua bidang yg atie ceburi, InsyaAllah.

nur_eimi said...

Salam atie...

tahniah blog dah setahun n happy besday kpd anak lelaki atie...rajin2 la update blog ye..leh nur terjah bile de mase..n rajin2 la gak terjah blog nur hehehe..

ni link blog nur n nur de wat n3 pasal GA atie ni..

http://nureimi.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atie.html

ekinashikin said...

salam atie,

kita jadik silent reader je b4 ni..hehheeh
anyway happy blogging ye..
happy besday pada ank lelaki atie..
semoga sihat2 selalu jadik ank yg soleh ye...

moga2 ada rezki utk GA ni...

aminnnn....

munna said...

munna pun nak join GA NI...

HAPPY BIRTHDAY UNTUK BLOG ATIE DAN ANAK BUJANG ATIE...

nanti munna buat entry pasal GA NI

tunoor73 said...

salam...wlpun ni first akak jenguk blog azatie....bukan hanya semata2 nak hadiah...tapi nak cari lebih geng blogger...harap terima hubungan ini yaa...

selamat ulangtahun untuk blog azatie n anak azatie...semoga Tuhan akan memberi lebih rahmat kepada kalian...

TQ!

bArdbOO said...

slm..hadiah ga ni sgt menariklah! best sgt..sy jaoin yer..sy ada buat entry kat sini:

http://boo-bard.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atie.html

dn follower id saya: bardboo

aRe' iN said...

Assalamualaikum ^_^

Selamat Ulangtahun Blog atie & SpeciaL Happy Birthday to ur sOn!!

Smg blog atie bertambah happening dan smg anak menjadi anak yg soleh dan berjaya dunia akhirat. amin

Salam perkenalan dari ain a.k.a kulitkayumanis... nak join GA ni tau.. hihi tQ
http://cinnamonkulitkayumanis.blogspot.com

kakyong said...

salam kenalan,

kakyong join

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atie.html

kak aton said...

Salam atie..akk datang memeriahkan GA. Salam kenal dan selamat ulangtahun anakandanya dan blog azatie
Selamat maju jaya.

Ummi Eisya said...

yuhu..macam senang je GA ni..nak try nasib gak la..kot2 dapat rezeki baby nak lahir ni ke..btw,salam perkenalan ye..

AZLINA said...

Salam Atie...rasanya belum terlmbt utk wish Happy 1st Anniversary to Azatie Sayang & Happy Belated Birthday utk anak lelaki Atie.
Akak pun nak join GA, tergoda nengok hadiah2 tuuu...

sall said...

salam.
saya join GA ni ya.

happy 1st anniversary n happy b'dy

http://sallcontest.blogspot.com/2010/10/salam.html

Lyza said...

Salam K Atie..

Happy 1st anniversary utk K atie n belated besday utk anakandanya..semoga semuanya sukses selalu. Insyallah klu ada rezeki menang hadiah..saje je utk memeriahkan lagi GA K atie ni..

aman_arab said...

Selamat Ulang Tahun Pertama blog ni..baru setahun tapi macam-macam info dalam blog ni...baguih dok ada...Selamat Hari Lahir Ke-14 jugak buat anak Kak Atie Muhammad Yassin..saya kebetulan lawat blog ni ternampak hadiah terus tergoda...kalau bagi bini mesti dia suka ni..hehehe

Ces't La Vie said...

Slm, slmt ulangtahun..

say apun nak join gak GA nie...lalala...

http://adhila.blogspot.com

- zuriey - said...

salam..selamat ulangtahun.. semoga usaha berblogging ni dapat diteruskan..selamat maju jaya

Nana said...

saya join
http://ibudamia.blogspot.com/2010/10/azatiesayang-giveaway.html

Kaseh NazLieza said...

lieza dh join...dh jd follower atie...

http://kasehnazlieza.blogspot.com/2010/10/first-ga-dari-atie.html

Imaan09 said...

nak join jugak ye..

Selamat ulang tahun utk anak akak
Happy blogging jugak utk akak yer..

Nad @ MamaZakwan said...

salam..
saje nak cuba naseb Ga akak ni :)
org perak ye?same la kite, =p

dila sayang naz said...

ok...
sy nk join jgk...
hope bole mng!

mamaqari said...

hadiah yg menarik..mamaqari pn nk join
http://mamaqari.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atie.html

PriNceSs said...

Salam...Salam Perkenalan dr sy...sy br je follow k.tie nie....Nie first time sy join GA....
suka dgn adiah tue...
http://princessmysarra.blogspot.com/

Ibu Ayra said...

salam kenal...

cantik2nya hadiah...
count me in ya...

TQ!
http://rosrusli.blogspot.com

Zaza da Niza said...

salam kak... ok ni 1st time join GA ni.. n mayb kak xkenal sy.. tp sy tetap mau join.. mau menang piring2 tu tuk my beloved mama... wow.. its bcome a great combo! 2 in 1... epi bufday 2 putera atie n blog azatiesayang......

http://farnija.blogspot.com/

syuE said...

nak join!!! :)

bismillah..

http://syue1802.blogspot.com/

:)

gudluck all :)

LyNn'Azlina said...

salam...
nk jadi peserta jugak...
harap diterima yer...
salam...
http://strawberry-lynn.blogspot.com

KSWSK said...

Salam tuan punya blog
Shaya pun nak cuba join jugak :)
http://chentashayang.blogspot.com/2010/10/1st-ga-from-atie.html

Fatin a.k.a. Aten said...

slm akak.. aten nk join jgk.. hati terpaut tgk hadiah2 yg ditawarkan.. insyaAllah kalau bertuah dpt la one of dat nice prize..
Jemput la singgah blog cap ayam aten.. dah nak berusia 3 tahun tp x pernah pun lg buat GA or contest..
Coming soon kot, tp hadiah sudah ada.. just xtau nk buat GA or contest~ hehehee

~dYaHaHa~ said...

salam..amor join..

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atiebermula.html

tq...

kasihredha said...

nak join juga lah..mana tahu nasib baik. Tapi dapat kenal atie pun dah kira ok juga.

Azita Zain said...

salam aidil fitri atie...
selamat menyambut ulangtahun kelahiran yagn pertama utk blog atie ni dan juga utk si jantung hati. (in advance nih...).

nak sertai GA ni jugak wpun kelewatan sikit dari orang2 lain. cantik pinggan 3 dan 2 tingkat tu. berkenan sangat di hati! mudah2an kak ita menjadi salah seorang yang bertuah untuk kali ini....
kalau tak bertuah pun...NAK JUGAK YANG 3 TINGKAT TUUUUUUUUUU....!!!

Amni said...

Wah! senang nak ingat! Kiranya birthday sama ngan blog la kan.. hehe... Bagus buat GA ni.. dapat eratkan silaturrahim lagi... Happy Blogging... Happy Bithday in advance untuk anak akak jugak... =)

Myra Jay said...

Salam akak, sy pn nak join gak, nie link saya

http://normj1001.blogspot.com/2010/10/contest-1st-ga-dari-atie.html

Nnti singgah jenguk ye..

TQ

Mrs. Nurulazmi said...

Salam, akak. wah! lumayan hadiah nih..memandangkan saya cukup syarat, nak join jugak lah peraduan GA ni =).kot2 rezki..w/pun saya tak pernah ada sejarah menang apa2 cabutan bertuah! dapat or tak dapat..saya tak kisah...janji saya bahagia n happy berkunjung ke blog ini =).

Rizziela said...

Salam,

Salam perkenalan dari saya....menarik sungguh hadiah yg ditawarkan...tertarik hati saya nak joint & menarik betul kalau hadiah tu menjadi milik saya :D

Purple said...

Salam Atie,

saya join..

id:purple
http://purple-katahati.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atie.html

aina said...

salam azatie..kite join yer..
wah meraih betul GA ni terlalu ramai yg join..mudah mudahan ada rezeki kita..

shttp://purplecrazz.blogspot.com/2010/10/ga-from-azatiesayang.html

MamaDaniel said...

salam kak.. tahniah.. utk anniversary as a blogger and for this giveaway yang hadiah2nya menarik bangat tuh... hehe..

nak join jugak... :)

hehehe....

(hasil promote oleh kak shima of qasehcreation)

Aina said...

salam atie, perr ramainya yang join, jadi aina pun taknak ketinggalan mana tau ade rezeki dapat hadiah.
http://warisanenek.blogspot.com

selamat menyambut ulgtahun blog yg ke setahun n hepy birthday kepada anak atie ye, semoga sihat n gembira selalu.

LyNn'Azlina said...

TERAJIN WAT N3
TERJAHLA...
http://strawberry-lynn.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atie.html

MINAT NGAN ADIAH TU...MENARIKNYER...KALO DAPAT BESTNYA...

vanilla ice said...

salam
wah, menarik ni contest ni, sy dah join tau..heheh

ni link entry contest ni...hehehe

http://kisahygbelumsempurna.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dr-atie.html

Syima Emi said...

salam kak..
syima dah follow blog akak ni..
harap-harap ada la rezeki dapat plate cantik tu..hehehe...
oh ya, tahniah sebab dah setahun berblogging...n selamat hari lahir juga utk anak akak...semoga semunya beroleh rahmat dariNya...

eewana said...

Salam Kak Atie..
Eewana dah jadi follower akak..saje je mencuba nasib di sini...
Selamat ulang tahun berbelog..semoga masih terus kekal di dunia blogging ini.. :)
Hepy bigday to your son...semoga jadi anak yang soleh... :)

Iman F said...

hye sis :)
selamat ulangtaun belog! dan selamat hari jadi to your beloved son. :)
moga sis murah rezeki dan bahagia selalu. :)

saya join contest ni. :) i hope i will be the lucky one. ;)

nEa FleriDa said...

salam akk

cntik sgt piring tu..

kita join k,..

harap kita bertuah.. Amin..

;)

http://neaflerida.blogspot.com/

MrsNor said...

salam atie...
ramainya yg joint....akak sekadar memeriahkan GA atie...ada rezeki tersepak mana tauu

Aishah Megahasz said...

Hadiah best,saya pun mau.
Salam perkenalan.....

MRS. K said...

salam atie!
hepy 1st aniversary blog!

saya join yer
Followers (354)
thanx

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

Salam atie..
wow..sambutan hangat neh..sy dah jadi follower atie ye..
hope ade rezeki.. :)

Rini Jy said...

salam.....

sy pun nak joint. menarik sungguh hadiah GA ni. sy de buat entry kat sini, http://rinimemories.blogspot.com/2010/10/1st-give-away-dari-blog-azatiesayang.html

slmt ulangtahun pertama tuk blog atie.

Adyshariz said...

salam kenal atie,

HAppy birthday n happy anniversary tuk blog atie, moga murah rezeki n ceria slalu..

aisha ada wat entri GA kat sini
http://ady-shariz.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atie.html

TQ

HAMSINI said...

salam azatie saya nak join juga...tapi dah ramai masuk GA Atie rupanya....

fathiah said...

salam....
syarat2 pun da dipenuhi :)
saya join jgk la GA ni ye akak...
:) tq

L.O.V.E hUnTeR said...

Salam.. wahhhh, ramainye join..huhu
Ni 1st time sy join GA @ ptandingan pape pon.. Nerbes gak..hehe

Hepi 1st anni wat akak & hero akak...
Sy ni suke mkn jd sy suke tgk resepi-resepi..hehe

Semoga akak terus sukses!
InsyaAllah en3 GA akak akan muncul sbentar lg! =)

sumpit said...

nk join gak boley ye tuan tanah...
anyway congrate diatas ulangtahu pertama blog dan Birthday BB ye...ni en3 khas cik buat utk atie..sudi2 a ye
http://sumpit2u.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atie.html

Noorma Ismail said...

alamak..sempat lagi ker nk joint ni..

oklah... hepi first anibersari utk blog kak Atie. Semoga terus rajin meng 'update' blog dengan respi2 yg marbeles...hehe...

lawa pinggan tu.. sapa menang leh pakai utk raya aji nanti...

TerAtAk aNNur KaSeH said...

salam kenal...
ummi nk wish hepi first anibersari utk blog ni yer,,,mg lebih maju dgn resipi2 yg enak2...i like....hehehe.

ummi dah join GA ni...sudi2 ke my blog...

http://teratakannurkaseh.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atiebermula.html

deqlis said...

Salam kenal kak,
okay deqlis pun nak sertai harap akak suka yer...

A-azatiesayang nama empunya blog
Z-zalim ke orangnya??
A-anak saper laa yg cakap tu??
T-Taklah ,,mana zalim..
I-Inilah blog yang ada resepi, info kehidupan sekeluarga & luahan rasa.
E-Eh resepi pun best2..
S-So boleh cari idea nak masak apa kat blog nie..
A-Anak Kak Azatie ada 2 orang
Y-Yang sulung girl
A-Anak kedua boy
N-Nampaknya kak Azatie kite duk di negeri Perak...org utara laa juga..
G-GA yg pertama..deqlis join dgn ucapan salam perkenalan dan keep in touch...rajin2 update blog..:-)

Daripada,
DEQLIS
http://ellismelia.blogspot.com

♥LOVE2COOK♥ said...

Hi my dear KakAtieeeee~!! Aisey I missed this post lor :(

I'm in, I'm in!!! Heheheh...;)

♥LOVE2COOK♥ said...

I'm already ur follower long time ago...hehe!

Iefadesign said...

fa pun join gak tau...

epi besday to Atie n besday boy,semoga sukses dgan apa yg dilakukan,k,

ni n3 nya
http://iefa82.blogspot.com/2010/10/1st-ga-from-atiebermula.html

tq

LyanaSyaZam said...

lupa pulak nak wish utk ulangtahun blog akak hihihi...happy anniversary untuk blog akak x lupa juga hepi belated besday untuk anak akak...

cik paro said...

nak join jugakla...

selamat menyambut ulangtahun yag pertam untuk blog akak dan hero akak..

http://watermelonjuice311003.blogspot.com

nuanza said...

hai...nk join gak ni..man atau dpt pinggan cantik tu kan...ehehehehhe

aidah said...

Salam Azatie,
sebenarnya akak tak pernah lagi masuk mana2 contest yang dianjurkan oleh para blogger. tapi disebabkan pinggan yang cantik tu hati ni terus jatuh cinta. mana lah tau ada rezeki sebab sebelum ni ada gak masuk contest yg dalam majalah tapi tak pernah menang pun. kalau akak menang lah jawabnya tidur malam ditemani pinggan mangkuk tu le jawabnya, hehehe. excited sesangat.

nina syakina said...

akak,
nina dah join GA akak... hihi

url::

http://loveninasyakina.blogspot.com/2010/10/nina-join-1st-ga-dari-atie.html

izam awg said...

nak join gak le..bkn pe tergoda dgn ramainye kwn2 yg dh masuk..he..he

rosilah said...

nak join gak le..bkn pe tergoda dgn ramainye kwn2 yg dh masuk..he..he

url::

http://rosilahi.blogspot.com

taufidris said...

BRO JOIN GAK

HADIAH BEST

juniza said...

Salam...nk join...=)

dah jadi follower...

Slamat Hari Lahir utk anak lelaki akak...=)

hope lucky...if lucky can give the prize to my mum...=)

inasepi said...

akak,
ina dah join GA akak... hihi

url::

http://inasepi.blogspot.com

segalanyer kuterima... said...

salam

.nk join gak ni..mana tau dpt pinggan cantik tu kan...ehehehehhe

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/

inahasan said...

nak join jugakla...

selamat menyambut ulangtahun yag pertam untuk blog akak dan hero akak..

http://inahasan.blogspot.com

izan cute said...

join gak tau...

epi besday to Atie n besday boy,semoga sukses dgan apa yg dilakukan,k,

ni n3 nya
http://izancute.blogspot.com

Ogy said...

salam kenal...
ogy nk wish hepi first anibersari utk blog ni yer,,,mg lebih maju dgn resipi2 yg enak2...i like....hehehe.

ogy dah join GA ni...my blog

http://ogy2112.blogspot.com

ayuselalu said...

alamak..nasib sempat join lagi...

oklah... hepi first anibersari utk blog kak Atie. Semoga terus rajin meng 'update' blog dengan respi2 yg marbeles...hehe...

lawa pinggan tu.. sapa menang leh pakai utk raya aji nanti...

http://ayuayu101.blogspot.com

SoFiaHB said...

salam kenal,

saya pun nak cuba join :) dah jadi follower :)

thanks.

atie @ ejay said...

salam kenal..
nama kita sma;)
atie nak join jgk;)

::endless_Lurve:: said...

Salam k'atie sayag.... ni ros baru muncul ni.. lam dah xjengah ke cni... huhuhu internet kat umah problem.. ni baru okey.. seb baik x terlepas lagi tarikh GA ni. ros nak join jgk ga ni yerk... walaupun dah 185 komen t'tls kat cni.. xsalahkan ros nak cuba nasib.. thanks ya wat ga ni..

http://englishdecomania.blogspot.com


http://luvofmine.blogspot.com

yatie chomeyl said...

woooweeee bestnya hadiah, nak join jugak 1st GA yg best ni leh tak? ;)

ni entry utk GA ni --> http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2010/10/im-joining-this-1st-ga-dari-atie-sebab.html

happy 1st bestday for ur blog ;)

Mama Sohayl said...

Salam Perkenalan sis!

Rasanya Acik pun nak join GA ni jugaklah. Sebab hadiahnyaa masyukkk!! InsyaAllah, kalau ada rezeki bolehlaa dpt hadiah yg bertingkat2 tu..Hehe..

Nanti Acik wat entry utk GA ni.

Happy 1st Birthday for this blog, and Happy Birthday to ur son!

=)

Bayu Kenangan said...

GA Azatie kini dinanti,
sambutan kelahiran disambut bersama,
Agar jalinan kian bersemi,
Terima kasih jika saya diterima.

Okey, ada ada juga wat en3 untuk azatie juge

Bayu Kenangan said...

OPS... lupa nak bagi link :
http://bayuk3nangan.blogspot.com/2010/10/ga-dari-azatiesayang.html

Yattisa Roslan said...

salam perkenalan, nama kita ada iras2. lawati yattisa.blogspot.com utk selanjutnya....

hadiah amat menarik jika saya yg bertuah.

salah ukhwah

LYA m@m@ ASYA said...

SALAM PKENALAN...
SAYA PON NAK JOIN GAK.. JIKA ADA REZEKI X KEMANA.. DAN SAYA JUGA ADA BUAT N3 :-

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atie.html

TQ

krole said...

wuahhh krole da join GA atie ni~hehehe...

ni link krole~

http://internetmpay.blogspot.com/2010/10/ga-dari-atie.html

aSmiDar said...

Salam Atie...Eda join...ni linknya...
KAlau salah tolong bgtau yer..harap2 bertuah..hiksss


http://edoedali.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atie.html

Fateen said...

Hai dear..ramainya yang join.Saya pun nak join juga la

http://hanyagiveawaycontest.blogspot.com/2010/10/1st-ga-dari-atie.html

LisaVsKhusairi said...

salam kak..sy nk join gak..tp xbuat la entrynya sbb xwajibkn...hehehe...hope sy ada la rezeki utk GA akak ni....per2 pn tahniah sbb dh setahun mnjadi blogger...

nad said...

selamat hari jadi ye untuk anak k.atie. happy blogging <3

saya join :D

shabiela said...

slalu bc jer blog ni.. tp ni br jd follower.. heheheh... xpe kan.. suka bc blog kak atie..

x lupa hepi besday utk anak kak atie... :)

xpernh mncuba msuk GA.. try jer la.. tgk hadiah mmg menarik.. :)

Mamajenn said...

salam k.atie...sempat ke ni ..waaaaa lihat la komen sy ni akak hehehehe gedik..selamat menyambut hari ulang tahun blog k.atie..sori la dah lama x jenguk blog akak..blog sy pun sy br tgk ni hikhikhik

Hime said...

salam aka..saya nk join..dh follow aka..happy birthday utk anak aka :)

http://fandomreality.blogspot.com

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 216   Newer› Newest»
© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™