Friday, October 1, 2010

Rendang Ayam,Tumis Pucuk Paku & Tempe.

SILA SCROLL KE BAWAH TUK MENYERTAI GA 1ST ATIE!!



Salam..selamat ptg semua!dah ptg baru nk wat n3 masakan arini yer...nk wat camna..bz sakan..ngeee(entah apa yg disibukkan pon atie x tau..!)arini atie msk simple jer....rendang tue,atie cuma panaskan jer(mmg dh ada lam esbox..sonang kojo den..)..cuma gorengkn tempe & tumiskan pucuk paku....jadi la ,buat mkn berdua...nambah2 lak pulak tuh!..iskhhhh
Pada yg men'join' GA atie..makasih atie ucapkn,Alhamdllah ada gak yg nk join!tapi ada masalah nk sticky mode n3 trsebut..Insallah akan atie usahakn....buat sementara,sila la scroll n3 kt bawah...utk N3 GA ATIE!

***atie perasan ada 2 penyertaan yg atie 'trdelete'...minta maaf byk2,atie harap korang(xtau sapa..)...komen kembali bwh n3 tue yer...***




5 comments:

Mas said...

akak, mas cop rendang ngan pucuk paku tu, sedap makan ngan nasi panass..

kak ina kl said...

salam azatie..camni..
setiap kali buat N3 baru..kamu kena draftkan dulu n3 ga tu..

pastu publish dulu n3 terbaru.

kemudian publish balik n3 ga secara automatic kat post option.

edit balik pastu gi balik ke post option dan pilih time and scheduled..tukarlah ke hari esok dan lepas tu publish balik n3 ga tu..

cuberlah..akak pun belajar dari encik google

Nur Ede said...

Salam azatie... akak nak rendang tu.. mesti rendang perak kan.. sebab org perak yang buat... rinduu sewindu windu nyer kat Perakkk..terutama lemang ngan rendang...huhuhu...

Kak Lin said...

Salam Atie...
Kak Lin Suka Makan Tempe Goreng Tu...Cicah Dg Sambal Kicap....

Kak Lin Nak Follow Blog Atie Tapi Tak Boleh Sign In....Insya Allah Nanti Kak Lin Cuba Lagi Yer....

♥LOVE2COOK♥ said...

Kak Atie!!! Nak nak...tukar ayam akak ngan kamben!! :D

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™