Thursday, February 16, 2012

Good Morning!

Salam ...slmt pagi semua.Pagi ni kami dibangunkn oleh titisan hujan di luar rumah...mmg sejok namun kewajipan pd yg ESA lbh diutamakn.sarapan kami pagi ni simple jer...atie buat sandwich ngan air tea,cukuplah mengalas perut kami tuk pagi ini.
Jap lg nak g pasar..tu pon tgk la klu hujan dah mula reda...klu tak kena la selongkar kat lam esbok,msk apa yg ada jer :D.

26 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ujan lbt dr 4 pg..

alhmdulillah dah tak ujan skg..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam nuyui...sini hujan nk dekat kul 6 pagi :D

ajumohit said...

Itu pon dah dapat alas perut kan kak atie, sejuk yuan pepagi

Kakzakie said...

Hari ini kakak sarapan kwee-teow goreng atie... semalam petang balik kerja hujan so betul pagi sejuk tambah pulak lupa off aircond. pagi pukul 5 rasa macam pukul 2 pagi lagi...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Aju..easanya kat semua tpt ujan pagi ni.Nka kuar ponnn rasa malas..camna tuh?

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak zakie..sedapnya mkn kueteow,lama atie masaknya.
Biasa atie ni pasang ekon awal mlm..masa nk tido br tutup,pasang kipas lak.Sbb tau nanti tgh mlm mesti sejok bangat..hihi

Diana @ Melley Mey said...

kat cnie pun hujan lebat.. skg dah ok sedikit... perut terasa lapar jer masa hujan nie.. dpt maakn sandwich ngan air tea tu mmg best tu.. sedap!

Cik Rose Cute said...

Selamat pagi kak tie...

::NureeN:: said...

agak liat nk bgn pg td kan.. hehehe... klau cuti best nya ari ni.. :P

eB ezrin said...

msk per? leh join? ;p

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

hujan lagi ye pagi tadi? kat pj ni petang smlm hujan lebat & akibatnya jalan jem teruk pulang dr kerja sampai akak sangkut beberapa jam lepas jemput anak dari sekolah. sampai rumah kul 8.30 mlm! biasanya.. dlm pukul 7 dah boleh sampai rumah.. mlm smlm.. maghrib pun wassalam.. terpaksa qada' jelaa... hehe..

shiori_LA said...

Atie kat KL pun hujan gak pagi ni sampai terbabas bangun pukul 5.45 hehehe masak sarapan ringkas2 n masak untuk tengahari pun ringkas2 nasib baik sempat sampai ofis huhuhhu....Ahmad Alhamdulillah dah keluar ward...dia ada lelah...tak boleh batuk n selsema....panas takde pun...

Zie said...

Sini pun hujan.. best jer...

Tihara said...

owh hujan ea ..kat tpt saya panas la plok..namun syukur alhamdulillah..cuaca tenang :)

anitadiana said...

kalu kat k.l ne petang aje ujan lebat..semalam dah basah lenjun...naik motor gi keja...petang ..redah aje...

mamawana said...

Hujan pagi.. kalu tak kerja bestnyer... lepas sarapan bleh golek2 tarik selimut...

puanbee said...

salam azatie , hujan2 ni sejuk sikit, kalau tk saya hampir sakit tekak dah ..heheh

nak cakap terima kasih sudi tolong sy komen byk2 ye

blogresipi.com said...

Sandwich dengan air teh pun dah okay kak Atiey. Saya kadang malas juga pagi2. Kadang makan kadang air teh kosong pun dah cukup. hehe
Ijan

Ati Masrif said...

salam atie,

kita rutin pagi hanya roti bakar
dan air nesface o..suka tak jemu2 :)

Izan Ishak said...

salam kak atie...

pagi tadi pun kat sini hujan...sejuk je...

izan dah jalan kaki laju2 pergi kedai beli lauk n sayur... jap lagi nak lunch dah ni...

Nida said...

Kak Atie.. masak lebih sikit ye.. boleh pos ke sini :)

Mama Farris said...

gud evening..

IeRA said...

Salam Atie..

jenguk2lah teratak baru kita ye...

Myra Jay said...

Selamat pagi kak Ati dan selamat hari minggu ;)


p/s : Nak minta tolong myra boleh?
http://normj1001.blogspot.com/2012/02/mj-nak-menang-nikon-d90-dari-denaihati.html

LYAfrina said...

selamat pagi..huhu..hari ni dh hari isnin :-)

Azi said...

selamat malam/pagi disini...mesti akak tengok tido skrg

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™