Wednesday, February 29, 2012

WORDLESS WENDNESDAY #1



p/s:MyLaling semlm blk kul 12mlm..punya la sonak bersembang ngan kaum kerabatnya :D

19 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

kat mana ni?lgkawi?kelntan?

HALAMANKU said...

Salam.. wah kak tie.. ni meriahlah kat umah MIL datang umah.. tu lah kak sesekali berjumpa memang pakat sembang sampai pagi ye tak? he he he tak sabar tunggu menu best akak.. he he he

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui..nie kat kg MIL larrrr.Jauhhh tu kelantan,langkawi..hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Erma .MIL g umah biras k.atie kat seri kembangan sbb ada kenduri.Semlm HB g jemput la balik...dia bkn nak lama2 dok umah anak2.
Umah k.atie pon dia jarang dtg sbb bdk2 xder..hihi.Masa anak2 k.atie ada kat umah,rajin la dia dtg & tido sini.
Skrg k.atie jer yg rajen g umah dia..:D

fieda said...

kg mil kak atie kt mane..?

Kakzakie said...

Cantiknya kg MIL atie...

ieda said...

cantik kak ..
saya lak teringin nak balik kg ;)

ajumohit said...

Bestnya kat langkawi ye, tenang je nmpk

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Fieda..Bagan Datoh gak..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam k.zakie..jemput lar leh kita berphotoshoot kat titi tu..hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ieda..sikit lg cuti sekolah,leh la ieda blk kg :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Aju..ni bkn kat langkawi la syg..kat kg MIL

wan nurul hezrina said...

nmpk tenang scene

Kamalia said...

salam kak atie..
cantik tu..
best tu dapat berjumpa kaum kerabatkan..

Kaz said...

Salam Kak Atie, bila Kaz dah ada anak2 ni, barulah bapa mertua dan arwah mak mertua nak duduk lama2 kat rumah Kaz. Kalau tidak, diaorg datang sekejap je sbb diaorg boring. Kami suami isteri pergi kerja pagi, balik kerja time maghrib.
Cantiknya pemandangan tu, tenang hati melihatnya.

Zie said...

Sekali sekala jumpa cam tu lah..

EmbunRosaliza said...

Assalam cantiknya view kat sini, best ada kampung mcm ni

anitadiana said...

biasa lah dah jumpa kaum keluarga ..banyak benda nak cite..he..he

IntaNBerliaN said...

cantik je tmpt ni tp saya xberani duk tepi2 sbb gayat..hihii takut air

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™