Tuesday, February 28, 2012

Keseorangan...

Salam semua....sunyinya arini sbb dr pagi tadi MyLaling g jemput MIL kat Seri Kembangan.Atie xdpt ikut sama disbbkn bberapa hal.Ada sapa2 nak temankan atie????

18 comments:

mamawana said...

Sunyinyer sowang sowang.. mama pun tak suka duduk sowang2..mai sini umah mama..

Citarasa Rinduan said...

ayu temankan ya.. hehhehe

Acik Erna said...

atie..tekejap je tu..kejap lagi berdua la bila dia dah balik kan.

Kaz said...

Bila berjauhan ni lah semakin berbunga rasa kasih dan sayang. Betul tak kak atie?

Azi said...

seri kembangan selangor ker? xjauh dari umah azi tu. Nak teman dekat2 kak tie jauh, teman dikejauhan je la..

Zie Fauzi said...

cian kak Atie... sunyi yer.... kalau zie sunyi2 mcm ni, bertemankan bantal aja kalau xde benda nak buat...

MOH KEMBARA said...

Salam, kejap jer kaaan?

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam k.wana..biasa ada jer Hb kat umah..ni kena tinggai seharian..sunyi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ayu...lama tggu Ayu xsampai2 ni...:D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam K.Erna..emmmm dr pagi sampai mlm..lom balk2 lg.Sunyiiiiii

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kaz..Xtau la,,ya la kot.Dah tua2 ni rasa sepi klu tinggai sorang2..hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Azi...dok seri kembangan ke?kat sana umah biras k.atie..MIL jln2 ke sana...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Zie...tak lalu asyik tido jer.kang mlm susah lak nk tido :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam k.halima..dr pg sampai mlm kak lom balik2..mana tak sunyi kat umah.Selalu mlm/ptg ada jer..leh sembang2..hihi

deqlis said...

Salam Kak tie, yer memalam nie baru dpt masuk blog... ada laa autopublish utk tghari esok... jemputlaa singgah yer ...

kak tie turun KL ke? lunch hour klu ada ke bukit jalil calling2x laa deqlis...leh masuk astro..:-)

leh laa jumpa kak tie:)

k, jumpa lagi..

anisalya said...

kejap lagi balik la tu...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

alaaa kesiannya dia dok sorang2 meh mak dara temankan ye hehe

anitadiana said...

lah siannya tie....takpa kejap aje tu...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™