Sunday, February 12, 2012

Makan-Makan Kat Luar

Salam.selamat mlm...disbbkn tghari tadi g kenduri kawen,pastu ptg mkn roti2 jer sbb Mylaling cakap xyah msk sbb nanti mlm ajak g mkn2 kat luar.Syoknya...bkn selalu offer g mkn kat luar mlm2.rezeki jgn ditolak kan?
Ni lah tpt makan kami mlm tadi...suasana okey la.Masa kami sampai,lom ramai org..pastu br penuh.Sibbek dtg awai...atie order nasi goreng ayam & MyLaling order nasi putih,sup sayur,ikan siakap sweetnsour & daging msk merah(xsempat nk snap..org dh ramai segan nk ambik gambar :D)
Alhamdulilah,kenyang....jom kita balikkkk

Nasinya byk..kenyanggggggg sgtttt
WAJIB atie order tiap kali mkn kat luar..hihi

18 comments:

umiyumi said...

Salam Kak Atie.. bestnya makan2 kat luar kan, siap ada ulam dan sambal belacan tu yg terangkat abis tu.. :)

fieda said...

alamak kak atie.sama la kita ulam timun dgn sambal belacan tu mmg wajib kalau mkn kt luar....

Cik Ina Do Do Cheng said...

samalah kita wajib order sambal ngan timun tu. mana tak kenyang memang banyak nasi tu : )

IntaNBerliaN said...

sekali sekala mkn kat luar.. best jugak kan kak tie :-)

adyna said...

surirumah pun nak rest gak ;) ..ape salah mkn kat luar kan kak tie

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Umi..klu mkn kat luar mmg k.atie cari sambal belacan dulu..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Fieda..hihi.Kdg2 ada yg hidangkn sambal tempoyak..bestnya bila mkn :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ina...mmg byk nasi tuh!harga pon leh tahnnnnnnnnnn byk..hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ina..mmg best sbb org belajakan...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam adyna..betul,betul,betul!

Myra Jay said...

Macam tak lengkap je makan kalau takde sambal belacan kan :)

nanakimie said...

aah,pedas2 baru best:) tp nana jrg mkn luar...mkn kat umah je selalu....hehe...mak mesti buat smbal belcan,sedap!:)

Masya said...

sesekali makan kat luar bagus jugak.. sajekan... mood klu malas nak masak lah tu.. macam saya hihihihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam myra..k.atie klu mkn2 kat luar jer cari sambal belacan,klu kt umah xdernya nk menyambal .hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam nana...kdg2 mkn kat luar gak.Dh tinggai berdua ni,selalu g mana2 berdua..jdnya mkn kat luar lar.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam masya...jarang gak mkn luar kecuali klu mmg xmsk/g keluar mana2.

Cik Rose Cute said...

hehehe...memang sedap sambal belacan...

blogresipi.com said...

Sambal belacan dan timun tu semestinya di order sebagai pelengkap hidangan :)
Ijan

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™