Friday, February 3, 2012

Ke Tapah & Seri Iskandar

Salam dihari jumaat semua.Semlm mmg xdpt nk update sbb g jalan2 ke Tapah & kemudiannya ke Seri Iskandar,Bota(bkn saje2 jalan...ada hal sikit :D).
Awal2 pg kami dah kuar sbb dah janji ngan seseorg kat Tapah...entah camna leh sesat ke Gopeng lak..emm.
Trpaksa patah blk kebelakang...& kami sampai ke tapah berpandukn signboard yg trdpt disepjg jln.Kami pon bkn biasa sgt area2 blh nunnnn.
Selesai urusan,bergerak pula ke Seri Iskandar ....Bandar Universiti.Lapar pulak sbb dh tgharikan?,pusing2 jap & brkenan nk mkn kat satu kedai nih!.Bkn apa...cuba korang tgk dekorasinya?Cam kat umah jer kan?
Makanan & harga?okey la...berpatutan & sedap.
Bg yg dok kat seri iskandar..tau la kot kedai nih.Dh selesai urusan di seri Iskandar...singgah kat kg jap,ziarah Apak.masa sampai Apak ngah menjamu selera ngan ikan bakar,pencicah asam & petai.Wuiiii!!..sedapnya menu Apak tghari tu.Tp kami xjoin sbb dh kenyg.
Ptgnya br la kembali semula ke BD..letihnya.Mlmnya awai lagi dh tido,ngantukkkkkk





21 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cam besh ja tmpt ni kak..

p/s: Jemput join ya kak.. http://nusha1706.blogspot.com/2012/02/contest-duit-vs-mimpi-by-yui-eza.html

^__^

Liza said...

salam atie...adik akk dok kat Seri Iskandar,br pindah tp akk xg lg sana...sebelum ni dia dok kat Bota, yg ni dah gi bnyak kali...

Kakzakie said...

Tempat tak biasa kadang memang boleh sesat atie... kadang dekat dah jadi jauh.

IntaNBerliaN said...

restoran ni mcm best je.. suasana dia mcm dkt umah sndiri lak...hihi

Wanieyra said...

Bila nak merasa ni...

Kerull said...

Salam kak atie..he he patutlah macam kenal kedai tu...baru bukak kedai ni.. dalam tahun lepas..kat seri iskandar memang banyak pilihan kedai...bila dah banyak mulalah saya kelabu asap..kami dah try kedai ni..bagi yang nak pilihan lauk yang banyak sini adalah salah satu tempatnya...kalau dtg seri iskandar lain kali calling-calling lah kita..hik hik lih bawak tempat best kat sini...

Ati Masrif said...

salam,

awainya dah gi berjalan :)

norlieharumaini said...

umah adik azatie kat bandar Unversiti ke..

Cik Rose Cute said...

Kaktie pegi Seri Iskandar tak singgah giant ke?..Giantkan baru bukak kat situ...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam nuyui..makasih jemput join contest..

Cik Rose Cute said...

Kak tie...Silap Tesco hehehe...Cik rose dah masuk...memang kecik..tak banyak barang...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Liza...emmm adik atie pon dok kat bandar U gak.Kot2 depa kenal kot..hihi.
Tp kat bandar U mmg byk rumah..cantikkkkkk semuanya.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak zakie..tu la pasai.Dok ralit sembang berdua sampai dah sesat kat jalan :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ina..tu la dekorasinya mmg cam kat rumah.Ada mangkuk vantage lagik tuh!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam wanieyra...satu hari nanti sampai la tu.Aminnnn

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kerull..kedai br bukak ghupanya.Cantik kan?Makanan pon byk..sedap serta byk pilihan.
Seblm singgah tu..mmg k.atie & HB pusing2 kat bandar U tu.Mmg byk kedai mkn kat situ...kebykkan kedai2 trmasuk hardware..org melayu yg punya.Sonok tgk...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ati...bkn brjln suka2.hihi.HB ada hal kat Tapah & Seri Iskandar..k.atie kan bodyguard HB,kena la ikot..hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak Norlie..ha'ah depa dok sana.Tp masa atie g sana...depa suami isteri keje.Xdpt la nk menyinggah.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Rose..GIANT dlm pembinaan lagi.Yg br bukak TESCO rasanya..dh pernah masuk tp kecik jer,brg pon xbyk xam kat MERU/KL

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Hihi..Rose trsilap ya.Pernah masuk sekali jer kat sana bwk anakbuah soping..

Ina Hashim said...

kak Atie,

dtg sini ye?bila tuh...oo restoran tu Ina jarang pegi...len kali kalo akak datang lagi cuba restoran yg di belakang dia pulak...Restoran Xanami.....ni bukan kat Bdr U kak Atie tapi kat Sidec(SIDC) hehe

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™