Tuesday, May 15, 2012

Apa Kabar Semua?

Salam.Alhamdulilah,atie dah selamat kembali kerumah...rindu ngan korang semua.Terima kasih singgah & menitipkn msj serta mendoakn keselamatan atie.Sayang korang!
Atie pon br balik semlm...
Walaupon plan cuma 3 hari sahaja kat  Ipoh tp 'perancangan' ALLAH tiada siapa yg tahukan?.Disbbkn 'sesuatu hal' maka...atie melewatkn kepulangan.Terima kasih kpd MYLaling kerana memahami.Rindunyaaaa!!
Sebenarnya atie g ke Ipoh pd hari rabu,pagi...n3 yg trakhir korang baca tu adalah secara 'autopublish'.Awal2 pg kitaorg dh brtolak ke stesen bas TI(atie g naik bas jer...klu MyLaling htr,syian pulak nanti dia blk sorang2 ke BD).
Seperti biasa klu ke Ipoh...  
atie lbh suka naik bas TRANSNASIONAL yg akan pergi ke Kedah...atie 'tumpang' jer sbb hanya syarikat bas ni yg akan singgah ke stesen bas Medan Gopeng..dekat sikit adik nak jemput.
Klu naik bas LPMS ke Ipoh...
blh jgk tp kena 'turun' kat Medan Kit....jauh lak dr umah adik nak ambik kakaknya ni.Sekali sekala naik bas mmg best...dpt tgk perangai orang.hikhik.
Ada yg rindu atie ker??????
 Tiket bas...separuh harga...ngeeee

 kaunter beli tiket...ada LPMS & TRANSNASIONAL...berbaris dulu

Nie stesen bas Medan Gopeng...dah sampai!!

11 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

lama x nek bas.

ieda said...

lama x naik bas ..
winduuuu mau x winduu ;)

Qasey Honey said...

rindu jugak sma kamu...^-^..
QH pon dh lama xnaik bas...nth geti lg ke x...hahaha

Kakzakie said...

Atie naik bas tengok orag ramai ye... lama kakak tak naik bas..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Yui...pasni naik bas ya.hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Ieda..betui tu,naik bas blh tgk ragam org...mcm2 hal
Rindu sgtttt...sapa xsy suamikan?hikhik

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam QH..terima ingat kat atie ya.
Tu la masa mula2 naik bas dulu..takut gak sbb dh lama xnaik kan.
Skrg ni okey la,

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Kak zakie...tgk org ramai..tgk ragam org.Syok gak tgk permandangan kat luar bas..hikhik

fieda said...

mestilah rindu dgn kakakku sayang ni..kita dah lama kenal kak atie di alam maya ni..mana boleh saya lupakan kak atie..kita kenal dari zaman mula2 saya kenal dgn blog ni..

dah lama betul saya tak naik bas..dulu masa anak srg selalu gak balik kg naik bas express kalau suami tak dapat balik sekali..

Myra Jay said...

Dah lama jugak tak nek bas..
Kalau sensorang takut..heheee

Che Rosliza Che mat said...

rindu jugak...selalu jugak lalu gopeng nie...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™