Wednesday, May 2, 2012

Wordless Wendnesday


Nampak tak korang apa tue?


34 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

kera ea?

Watierman said...

hahaha..ingat kat kebun Bunga kat Penang jer ade pemandangan cam tu...hehehe!

Ucu Faridah said...

hayawan itu selalu ada depan rumah ucu...meh lah azatie, datang ambik...hihihi

Myra Jay said...

Monyet ke? Kekadang nampak gak berkeliaran kat jalan especially nak ke Bkt Merah :)

Saya Disini said...

monyet.ke

anitadiana said...

kera...ya tei...banyak tol...

Fieza79 said...

kera...

kat sini pun ada on the way jalan nk balik umah..smpaikan ada org berenti kan kete la semata nk bagi makan kera2 tu...

fieda said...

kera liar ye..
kak atie serius nk pinjam novel tu..nanti saya kasi ye...saya nak khatam dulu..

Norzie hany said...

Kera liar ni biasanya ada dikawasan jalan2 yang berhutan...selalu juga jumpa.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Yui...ha'ah.Nie jalan nk menghala ke kampung k.atie..kwsn tu mmg dah diteko sbb tu kera2 tu kuar cari mkn.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.watie...gitu la gamaknya,kera2 ni cari mkn :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Ucu....xyah ambik kat umah ucu,ni pon berekor2 keranya ada..hihi

Cendana Kasih said...

hehehe...ni sepanjang jalan balik kg saya di Kulim Kedah, melalui Pondok Tanjung/Bukit Merah - mmg nampak la kera2 ni...dulu masa kecik2, kalo ada pisang tak makan, mesti kami bawak semata2 nk bagi kera2 tu...hehehe...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Myra..lbh kurang larrr.Takut gak klu kera ni melompat atas kete :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Saya di sini...ya la kot kera/monyet..xdapt nk dipastikn specisnya..hihih

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Anita...jg2 depa tgh lapar tu,kang dicekaunya :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Fieza..k.atie takot la nk berhenti sbb kera liar..kang digigitnya camna...
Tu pon takot2 klu dia melompat atas kete

Acik Erna said...

salam atie..kat mana2 pun dah banyak dah kera..

mokwo® said...

salam atie..kat senawang ni pun banyak monyet yang homeless...bergayut kat tali letrik...sesekali buat free show kat tengah jalan !

SeputihSalju said...

byknya kera.. kat kg sy pun byk jugak. bhya kan, tkt tiba2 melintas kita tak sempat nak brekk..

|| NaFiRaa || said...

monyet.. banyaknyeee...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

kera tunggu makanan tepi jalan..
:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Fieda...Xper la k.atie gurau jer,nanti k.atie cari kat kedai buku.
Terima kasih ya :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Norzie hany...mmg hutan kat kiri kanan jln tu tp dah ditebang tuk tanam pokok kelapa sawit..
sbb tu keranya kuar cari mknan

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Noor ma.....rajinnya bawak bagi monyet mkn pisang.K.atie lak takut bila lalu kat jln ni..mana tau kot2 kera tu melompat atas kete!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.ERna....betul tu sbb byk hutan yg diusahakn..monyet/kera trpaksa kuar cari mkn

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Mokwo....seram gak ya!Kot2 la kera2 tu kena renjatan elektrik..kasihannnn

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Seputih Salju...tu la yg k.atie takotttt sgt.Tak pasal2,kita lak yg accident

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Nafiraa.....nak sekor tak?hikhik

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Pokok manggis depan umah...tu la kera/monyet cari makana kat tepi jlnraya..hutan dah ditebang.

Cik Anita said...

monyet lah~

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Anita...ya la kot :D

CheNamNam said...

belakang umah mil sy bersepah kera tau kak.kalo tido sana kul lima pagi dah kena bangun sebab kera dok aci ligan atas atap.tension tau..

Che Rosliza Che mat said...

Kalau balik ke kampung gajah memang jumpa kera kat kawasan tue...hihihi...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™