Wednesday, May 16, 2012

Ke AEON,Ipoh.

Salam...masa atie kat Ipoh aritu,sempat la berjimba-jimba kat AEON(jaya Jusco) yg baru bukak.
Tak jauh dr umah adik atie...20 minit drive jer kot.Bersebelahan dgn pasaraya TESCO..brhadapan dgn PASABINA.Ada yg pernah sampai ke?
Kebetulan masa prgi tu waktu mlm...sambutan hari ibu.Byk gak barang2 yg less..trutama hdbag,baju2 & kasut tuk kaum wanita.
Atie ngan adik...apalagi geram kat handbag jer..hihi
Besar gak AEON ni...mmg penat lar nk jalan,kebetulan atie pakai kasut tggi sikit...hadoiii sakit kaki jadinya.takbyk kami soping...dok memantau anakbuah yg xmo diam,biasa la budak2.
Pastu adik ipar belanja makan lak....
walhal kat umah dah msk macam2.Takpe sekali sekala katanya.Apalg...order je la sbb mmg dah lapar.hikhik
Jom layan gambar...lapang2 singgah lar...ngabihkn duit kat sini :D







19 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,dekat st dgn tmpt keje yui ni..

slalu jumaat bru p.. tp xhbs ronda lg sbnrnya coz bsar sgt..hihi

So Shy Lady (SSL) said...

lenkali kna pkai slipar je kan kak haha
bsar jugak tu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam yui..ya ker/Klu tau leh kita gede2 kat sana.hihih
Ha'ah mmg sgt besar..penat kaki brjalan.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

So Shy Lady..tu la pasai,lupa nk pakai selipar.kasut main sarung jer..mlm xnampak selipar kat mana.hikhik

anisalya said...

kosong je? tak ramai orang ke? tapi seronok jugak ke tempat yang tak berapa ramai org ni.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

anisalya..ramai gak org tp depa bertumpu pada kedai2 yg byk buat less..yg kosong tu tingkat atas :D.
Blm ramai yg naik lagik..kitaorg terus naik tingkat yg paling atas...senang nanti terus balik bila samapi ditingakat bawahnya :D

johari said...

beso sgt ke?ramai org kata besau..oklah sy singgah blog awk melawat dan follow.

IntaNBerliaN said...

sy br g sekali.. tu pun ms balik che,or aritu... xhbs pusing pun, besau sgt.. hihii

Aida78 said...

baru buka meh waaa patut arr cantik jerk...mesti besar kan...kat one utama kat damansara ni x besar sangat kecik jerk...

Fieza79 said...

JJ ipoh ada daiso..bestnya..

belum penah shoping situ..selalu gak teman kan en huby gi ipoh tiap kali jumaat..dulu laa..skrg dh lama tk berjimba jimba di sana...

nanakimie said...

nana kecik2 dulu je penah smpai ipoh,besar ni xde da..huhu....

Ros said...

Assalamualaikum azatie,

Kak Ros selalu jugak shoping kat AEON ngan Jusco ni,banggunannya pun sekali kan...tapi kat Seberang Perai ni ja lah...memang best shoping kat sini selesa sangat..

bunga_rose said...

baru bukak kan.. biras ada bgtau, katanya dekat sangat dengan rumah dia... nanti pergi rumah dia nak terjah la..

ieda said...

huhuu saya x pernah jejak layie kak .. kat sini x der macam nie ..'
kalau ada pun giant lah ;)

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam Atie...akak paling syok ke sana bila akak dapat beli botol roti jala kat Daiso...dah lama mencarinya asal pergi KL aje lupa...rupanya jodoh akak dekat AEON section 18...ha...ha lepas tu akak menjala la....

CheNamNam said...

ini Aeon stesen 18 yer kak. Rasanyer kat sini lah majlis resepsi Azza elite tuh kan..hari nie rasenyer tarikh majlisnyer..huhuuu akak pergi setting tempat utk majlis derang ker.....hahahaha gurau yer kak...:)

anitadiana said...

bestnya bersoping..letih lah jalan pakai kasut tumit tie..

Masya said...

baru bukak yer.. tak ramai org...

Saya Disini said...

wah..sy p lgi lgi eon baru kt ipoh ni..

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™