Tuesday, May 29, 2012

HAPPY ANNIVERSARY & HAPPY BIRTHDAY!


Salam.Sebagai ingatan hari2 yg istimewa dlm hidup family atie maka n3 ini sebagai  kenangan buat mereka semua yg sentiasa di hati atie.
HAPPY ANNIVERSARY tuk adik beradik atie yg telah menyambutnya & akan menyambutnya pada bulan MAY ini.
Doa atie semoga mereka semua bahgia hingga ke akhir hayat bersama pasangan  masing2.
Aminnnnnnn

YEOP & YONG-29 MAY
AWIE & FADZILAH-28 MAY
KAK CHIK & AZLIN-25 MAY
KHALID & MAHANI-25 MAY
KAK & ZAM-30 MAY


Tak lupa tuk anakbuah atie MUHAMAD AZIZUL HAKIM yg menyambut besdaynya pada 27 May yg lalu.IBU doakn semoga menjadi anak yg soleh & berjaya dlm pelajaran.Aminn

30 comments:

Fieza79 said...

wahh semua bulan may belaka..ye lah kan masa nikah tu dh tentu2 musim cuti sekolah kan hehee...

Qhaifa Nur said...

ramainya bulan mei nih...
hepi besday buat mereka semua...

kasihredha said...

semuanya bulan may
selamat ulangtahun semua :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam fieza..ha;ah semua bln MAY cuma tahun yg berlainan.:D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Qhaifa Nur..Terima kasih.Dulu2 kan cuti sekolah bulan May..pakat kawen larrrr tp taunnya lain2

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Kasihredha...terima kasih kak.

Saya Disini said...

hapy besday

Rose Khadijah said...

salam, hai kak atie..
wahhh ramainye..celebrate sama seronok ni..

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. ramai nye yang celebrate anniversary di bulan May.. tahniah semua~

kakyong said...

ramey nya yg sambut anni dlm bulan may... ni semua pakat2 nikah bulan May.. ;)

singgah blog kak atie setelah dlm menyepi dr dunia BW>

Ummi said...

Assalam Azatie...waaaa ramainya lahir dlm bulan Mei...senang sekali harung la sambut eh... Btw, Happy Birthday and Happy Anniversary to Azatie dan husband...semoga kekal bahagia ke akhir hayat.....amiinn. ^__^ Kek berapa tingkat nak kena potong ni Azatie...hehe

LYAfrina said...

ramai gak y celebrate hari bahagia di bln mei ni.. lya pon doakan moga mrk semua dirahmati alalh selalu.. begitu gak dgn k.atie... ;-)

IntaNBerliaN said...

ramai betoi yer... apa2 pun, selamat hari lahir utk mereka semua jugak :-)

fieda said...

selamat ulangtahun buat mereka semua..semoga bahagia sentiasa..

Asmara said...

Selmat ulangtahun buat semua! :)

kakrose said...

selamat ulang buat semua.terus buat family day pada bulan may atie..

Acik Erna said...

salam atie.bolehh pulak semuanya dalam bulan mei ye atie..boleh buat kenduri besar untuk menyambutnya tu
happy anniversary buat adik beradik atie berasam pasanganya.

Ummu Muhammad said...

kaktie balik sudah ;) kt sini anak buah sorang je mei ;)

Ummu Muhammad said...

p/s: kaktie kain pelekat jadi tak? ade stok baru kt berimanberniaga.blogspot.com...k.tie jgn lupe bagi name alamat n no fon ye kalau berminat.. ;)

Wanieys said...

ramainya ahli family kak yang sambut bulan may..apa pun happy besday n happy anniversary hehe

Salmiza said...

Wahh semua may...hebat...
Hepi besday la utk semua!

Salmiza said...

Eh hepi anvrsary..hihi

Norzie hany said...

Happy anniversary n happy birthday utk mereka semua.

Angah said...

eh sama pulak dgn family saya,..ramai yg sambot bulan mei..hehe...selamat menyambut yaaa...

Nur-nba said...

Wah ramainya yang lahir pada bulan Mei.. Selamat Hari Lahir buat semua.. :)

Nida said...

Bulan Mei ini juga ulangtahun perkahwinan kami... hehe

Masya said...

memorinya bulan may... kek pun kene besar ni sambut sekali...

yanti isa said...

Happy belated birthday and anniversary . May Allah bless you always .

Zie said...

hebatnya semua may... selamat semuanya....

Che Rosliza Che mat said...

ramai yang sambut birthday... apa2 pun, selamat hari lahir utk mereka semua...happy selalu dan sihat sejahtera.. :-)

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™