Thursday, May 17, 2012

JUADAH MINUM PETANG KAMI


Salam.Dah minum petang semua?.Ptg ni tingin lak nk menikmati juadah yg sejok2 kat tekak...cuaca lak panas kat luar tu.Maka trhasillah puding roti ni...kek gula hangus tu semlm punya,masih ada balance..kiter tayang kat sini gak.
Resepi?Semua dah pandaikan....Jemput makan semua!



Kek Gula hangus ni trrrrrrrrhitam la pulak tp MyLaling sukerrrrr...!!

13 comments:

IntaNBerliaN said...

mmg sedap mkn sejuk2 dr peti ais ni kak tie :-)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Intanberlian..betul tu.Asyik mengunyah jer :D

kakyon said...

nama pun kek gula hangus atie..hihi
puding tu sejukkan dulu..tak sedo mkn habis seloyang..

Putri said...

sedapnya puding zebra...teringat masa kecik2 mak rajin buat puding ni..kami pgl puding zebra

Norzie hany said...

Sedapnya puding roti tu...dah lama betul sis tak buat.

yanti isa said...

rajinnya depa ... kalau dok dekat maunya akak pi bawak tupperware .

ikafantasi said...

sedapnyee kek gula hangus..mcm tringin nak mkn plak

Che Rosliza Che mat said...

sedapnya puding roti tue....tengok pun menyelerakan...

Yatie said...

cantiknya belang puding ni, terasa nyaman je lalu kat tekak....

Liza said...

mmg best kan puding roti ni,anak2 akak pun selalu suruh buat...

Aida78 said...

sedapnya post kat aida cikit he3 dah meleleh air liuh dah ni huhuhuhu....

TeacherAzimah said...

wahhh kak atie sedap nya desert kak atie buat ni. pos sini sket lar hehe

anitadiana said...

peh..cantik tertarik rupanya..mesti sodap ne...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™