Tuesday, May 22, 2012

Happy Anniversary Untuk Rakan Blogger.

HAPPY ANNIVERSARY tuk rakan blogger atie iaitu FIEDA(http://mylovely-fieda.blogspot.com) yg menyambut ulangtahun perkahwinannya yg ke 13.
Doa k.atie semoga FIEDA & SUAMI akan  terus bahgia hingga ke akhir hayat dalam melayari alam rumahtangga.Aminnnnn


Terimalah sejambak bunga purple tuk Fieda ya...

20 comments:

IntaNBerliaN said...

mesti kak fieda sk bunga ni.. warna fav..hihii

slmt ulangtahun gak utk kak fieda :-)

Aju Mohit said...

happy anniversary fieda, moga berkekalan ke akhir hayat, sweet je bunga tu kak tie

maya amir said...

hah..sukenye bunga kaler purple...happy anniversary pada rakan blogger k.atie, fieda...:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah.. thniah kak fieda dan suami...

Kakzakie said...

Oh... hari ini fieda punya anniversay ye atie... kakak nak wish dia jugalah...

anitadiana said...

tahniah buat fieda...tie..memang cantik bungga tu sesuai fieda kan suka puple...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Ina...happy anniversary tuk fieda gak...semoga dia sentiasa brbahgia.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Aju..Amin.Cantik ker?hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Maya Amir..sebagai wakil fieda,k.atie ucapkn terima kasih.Semoga dia bahgia hingga ke kahir hayat.Aminnn

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Nuyui...begitulah hendaknya kan yui:D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Kak zakie..ha;ah kak,dah 13 tahun ghupanya dia brkawen :)

fieda said...

terima kasih pada ka atie sebab buat entry ni..terharu plk rasa pepagi ni..dah la kasi bunga kaler favourite saya plk..mmg memahami la kak atie ni..sayang ketat2...

terima kasih pada ina,aju,maya amir dan yui wish utk saya juga di sini..moga kalian semua dirahmati..

muaahhhh...:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Anita..mmg atie carik bunga kaler purple ni.hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Fieda..terima kasih.kami sentiasa mendoakn fieda terus berbahgia.Aminnnn
sayang fieda juga ketat2...

Masya said...

tahniah kak fieda.. hamboi special warna bunga tu..

Saya Disini said...

TAHNIAH

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Masya...warna poberet fieda nih!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Saya Disini..terima kasih:D

kenanga said...

tahniah dari kenanga

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Kenanga...terima kasih.Bahgia mereka hingga usia perkahwinan menginjak ke angka 13..Alhamdulilah,

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™