Saturday, May 19, 2012

Selamat Berhari Minggu.

Salam semua.
Selamat bercuti kpd kengkawan yg bercuti hari ini.Tak lupa pada yg akan memenuhi jemputan ke majlis perkahwinan pd hari ini & esok.
Atie pon camtu gak....byk dah dpt kad jemputan!
Mungkin ketika korang membaca n3 ini...atie ontway untuk menghadiri satu 'majlis' yg akan berlangsung pada jam 9 pagi.Tak jauh pon area BD gak...
InsyaAllah, bila pulang nanti akan atie kongsikn citer ttg 'majlis' trsebut.
Dan pada tgharinya pula akan sibuk menghadiri majlis kawen disana sini.Itupon tgk gak..klu xsempat nk buat camnakan?
Seblh2nya kami akan cuba memenuhi kesemua jemputan trsebut.InsyaAllah.
Agak2..arini gantung peyok jer  kot.hikhik

P/S:n3 ini adalah secara 'autopublish'..InsyaAllah,atie akan membalas kunjungan & msj korang apabila atie pulang nanti.Terima kasih sudi singgah ke sini.

13 comments:

Aju Mohit said...

Amboi byk jmputannya tu kak, so tak yah masak hihihi

Acik Erna said...

salam atie..selamat menggantung periuk..he he..
acik pun insyaallah akan pergi jemputan untuk malam ni dan esok tengahari.

Kakzakie said...

Kakak dari malam tadi dah gantung periuk atie... Malam tadi ada Yasin/tahlil rumah kakak belakang rumah nak pergi Umrah 26/05 ini. Sama juga balik tengahari ini (kakak kerja half-day hari ini) selepas solat zuhor ada lagi yasin/tahlil rumah org lain pula pun nak pergi Umrah juga. Dah nak cuti sekolah biasalah org pergi umrah dgn anak-anak...

izan mama mia said...

dah dijemput wajib pergi..rezeki tu...tgk org kawen mmg best..terimbau kenangan kita gak kan...selamat makan kenduri..

deqlis said...

periuk kuali senduk semua cuti laa ya!! hehe.. takper dah dijemput...rezki jgn di tolak:-)

Qhaifa Nur said...

banyaknya jemputan....
kat rumah nur ada kenduri kawen esok...

LYAfrina said...

wah... byk jemputan tu...

IntaNBerliaN said...

byknya jmputn kawen...

syiela said...

wah minggu gantung periuk belanga ni :)

ieda said...

sok dah nak kerja kak
saya pose sok .. insyaallahh
cuti ari minggu kali nie x kemana2 pun akk huhuh ;)

kakyon said...

banyak nya jemputan.boleh hadir kesemuanya ke atie...

Aida78 said...

Banyaknya jemputan nak g yang mane satu....pastu kita x yah masakkan...kenyang jerk perut....sbb banyak kenduri kawin...

anitadiana said...

banyaknya jemputan tu...sempat ke nak gi tu tie...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™