Saturday, April 21, 2012

Alamak!Dah Tukar La.

Salam semua & selamat bercuti juga.Arini mmg trkejut bila bukak blog...dah lain jadinya.Mmg la ada tulis kat dashboard suh TUKAR tp cam malas jer sbb payah nk buat n3.
Last2..automatik dia tukar ya!Menganggau gak nk buat n3 ni....Testing tekan sana...tekan sini.Aduiiiiii...
Takpe la belajar pelan-pelan dak?.rasanya dulu atie pernah terrrrtukar camni.Sibbaek anak pompuan atie tukar ke format yg lama.
Akhirnya bulan april ni,kena gak guna format baru ya.Mesti ramai yg cam atie...cuma memahami format blog yg baru.Sama 2 kita belajar ya & mencubanya.
Tengokkkk....atie dah BERJAYA buat n3 dgn format yg baru!korang pasti blh gak...selamat mencuba...jgn putus asa.hikhik
Pendapat korang..mudah guna yg baru atau  lama tu?

18 comments:

Arol Mubin said...

Dashboard Arol masih yang lame punya. Mungkin dia belum bertukar lagi kot! Semalam ade baca entri sorang blogger, cmne nak kembalikan dashboard lame. :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Arol..rasanya blh tukar ke format yg lama.
nanti k.atie nk cuba.
Mmg trkejut gak sbb dah tukar..kelam kabut gak sbb blm biasa :D
Terima kasih singgah ke blog k.atie.

izan mama mia said...

Assalamualaikum,..atie..

mmg nak mula yang baru sedikit sukar..tapi nnt dh lama oklah tu yaa..(izan agak kita sebaya..izan akhir 70an...adakah kita sebaya atau atie lebih muda?...boleh izan pgg atie sj???....)

Asmara said...

haah la kak, saya punya pun dah 2x dia tukar format baru, tp saya tukar balik ke format lama, selagi boleh guna format lama sy guna lah. kalau dah x boleh baru belajar pelahan2. hehe..

fieda said...

kak atie..saya aritu kan dh tertuko gak ke dashboard baru ni tp saya tuko balik yg lama..ni belum lagi nmpknya dia tuko automatik ke yg baru..tp fb mmg dh kena tuko baru dh..mula2 tak suka..lama ok dh..biasalah mende baru kan..lama2 ok la..

SyUhAdA said...

x tuka lg..nsib baik still yg lama punya..

Aju Mohit said...

Saya mmg dah gune format baru kak atie, xpe
Nnti Akak biasalah kan

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam izan..mmg ssh gak nk buat n3 tadi.Nk upload gambar pon cam susah sgttttt..
Mana2 la xkisah..nk panggil atie blh.nkpanggil k.atie pon lggggggggggggg blh.hikhik

Salmiza said...

tu la k.atie... mcm baru buat blog plk ms nak buat n3 td...smpi sepet2 mata nak mencari item... lama2 nt biasa kot...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Asmara..tu la cam payah sikitkan?klu sapa2 yg biasa tu,ok la.
K.atie ingat nk tukar balik gak..cam paayahhhh nk guna :(

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Fieda...yg FB pon satu hal.Format baru cam xbest jer...menyemak jer rasanya.hihihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Syuhada..Format lama...mudah & cepat.Yg baru,kena slowwwwwww2 belajar :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Aju..ya ker?klu dah biasa cam Aju..cam mudah la ya.Tkpe,k.atie belajar pelan2

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salmiza..hikhik.Sama la ngan k.atie..godek sana..godek sini.Nk upload gambar pon puas mengklik..hikhik
sama2 kita belajar ya :D

K.Nor said...

rasanya dah dkt setahun k.nor guna versi oren ni.. mula2 mmg kekok tp lama2 mmg senang guna yg ni, gambar boleh kita letak kat mana kita nak, cuma klik atau letakkan cursor kat mana kita nak gambar tu keluar dan klik icon utk upload gambar, pilih gambar dan nak sekeping jer dr banyak2 gambar yg kita upload, klik aje yg sekeping tu dan hit enter.. terus jer gambar duk kat mana kita nak. kalau yg lama, rasanya bila kita upload gambar ke draf yg kita sedang buat, ia keluar kat atas (starting) pastu kita kena drag gambar tu ke tempat yg kita nak letak.. tu kena banyak kerja .. so bg k.nor lebih senang guna yg oren dr yg biru :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam K.Nor..terima kasih atas pengkongsian ilmu tu ya.
K.Nor dah biasa guna..cam senang jer menggunakn format baru bila atie baca..hihi
InsyaAllah,lama2 sok leh pandai cam k.nor gak ya.
Pelan-pelan..

IntaNBerliaN said...

samalah kak tie.. smlm sy pun tertukar sendiri.. tp pastu sy g tukar yg lama semula.. hahah

sy tukar, sy g tkan dkt button gambar bulat tu.. alaa kalu dkt ga,mbo kaktie ni, sblh pkataan english..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Intanberlian..makasih gtau.Tp rasany nk guna yg baru gak larrr..sok2 klu dah tukar terus..mudah lar

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™