Friday, April 20, 2012

Terima Kasih NUFFNANG.

Alhamdulilah,masih sudi BE Encik Nuffnang singgah kat blog atie..mcm biasa la blog CGL atie jer.Entah nape dia xmo singgah kat blog ni...
Apapon..rezeki kan?Sebenarnya ada something nk beli menggunakn duit Nuffnang ni.Biarlh rahsia..hihi
Harap2 trcapai lar...lama lg tuh!.Blogger2 yg otai..sebulan depa leh dapat ribu raban...atie ni jauhhhhhhhh lg kot nk jadi camtu.
Takpe la...sikit2,lama-lama jadi bukit dak?Tp nk tggu jadi bukit tu la...yg brjanggut.hikhik

Inilah iklan yg ligat menari kat blog contest atie...

9 comments:

Citarasa Rinduan said...

tahniah kak atie,.itulah hikmah berblog.. selain dapat kawan dapat juga tambah wang saku..

kenanga said...

salam kak atie...
kenanga masih baru lagi dalam blogging nie.....
nice post...
em....boleh ye bblog buat duit..
boleh mendatangkan duit ke...?
still masih blur lagi la say nie kak atie...

kalau tak keberatan leh tunjuk ajar tak...?

maagkan kenanga..tulis kat sini......

follow blog kak atie sekali

izan mama mia said...

tunggu jadi gunung laa..lagi banyak..hihihi...
izan tak letak iklan apa pun...dh remove..

Kakzakie said...

Kalau banyak boleh campak-campaklah pada kakak sekali atie...

Zana Adieyza said...

tahniah kak tie!!

zana dh lama x check nuffnang.. nak gie check la jap lagi.. hihihi..

Amie said...

Assalamualaikum Atie,
syukur alhamdulillah.. rezeki jangan ditolak ye Atie,. kawan kena kita cari he he ehh

Myra Jay said...

Takpe pelan2 menabung.. :)
Kak Atie kena aktif balik join CGL baru masyukkk :)

fieda said...

kak atie..tak per..sikit2 nanti jadi bukit tau..dia berkenan kat blog sana jgk ye..sana ada penarik kot..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Alhamdulillah
tahniah, best nye dapat BE.. :-)
Pokok Manggis Depan Rumah

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™