Wednesday, April 11, 2012

TOY Baru Atie!

Salam...slmt bercuti semua.Plan g mana hari ni?.Atie xg mana2 pon...dok umah jer sbb MyLaling bz.
Keje sendiri...mana ada cuti2 umum/am ni...hihi.
Arini nk citer ttg 'idaman hati' yg dah lamaaaaaaaaaaaa atie cari...
aritu ada nampak kat blog MG.
Puas gak usha2...pujuk2 MyLaling...akhirnya 'idaman hati' sampai gak ke depan mata.Sonok ooooooo.....
Makasih kpd MyLaling sbb kuarkn duit beli tuk wife dia ni....makasih jgk kpd adik pompuan atie yg bersusah pyh demi kakaknya ni.
Sebenarnya dah rasmi pon...happy jer msk2 kat dapo bila dah ada 'pemanggang ajaib' ni.Kerja2 membakar ikan/ayam/daging pon jadi sgt mudah!
Kdg2 nak bakar ikan/ayam kat oben..cam malas nk cuci..pastu berbau lak.Yg ni senangggg,pas guna terus basuh ngan sabun.

Jom kita belek2 'pemanggang ajaib' nih.....


p/s:N3 ni bukan niat atie nk meninjuk2/riak tp sebagai kenangan & menghargai pemberian suami kpd atie.....

25 comments:

ieda said...

waaaaa best2 kak ;)

hazila said...

Wah bestnya dapat toy baru.

Cik Rose Cute said...

Teringin jugak nak beli benda nie...senang nak bakar ayam gan ikan hihihi beruntung kak tie hubby beli..

Acik Erna said...

atie jangan risau..kami semua faham..niat atie baik.
acik pun dah lama ada ni.mula2 dulu rajin ..sekarang ni dah simpan..rasanya dah setahun tak diguna dah..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ieda..nanti pujuk HB ieda belikn satu ya :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Hazila...dah lama xdpt toy,ni la baru merasa.hikhik

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Cik Rose..InsyaAllah,nnati Rose dapat gak satu.K.atie doakn HB Rose murah rezeki ya.Aminnnn

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.Erna..terima kasih.Takut gak ada org kata nk berlagak ke apa...
OOOO akak pon dah lama ada ya?bestnyaaa!Mesti masa mula2 beli tu...asyik nak 'membako' jer kejenya.hihihi

Cik Ina Do Do Cheng said...

atie hari tu baru je cik ina selak buku cosway, nampak cam ni tapi mahal reganya RM150++, kawan cik ina bagi tau elok wat pangang ngan bako,tak kotorkan dapur kita.rega berapa yang ni, kalau murah boleh sambo satu.

Zie said...

emmm benda dapat dari suami tentulah seronok...
zie pun kalau bodek en hubby bagitau keistimewaanya mesti dia beli

Amie said...

Assalamualaikum Atie,
memang ajaib .... sebab mudah sangat penggunaannya, seronok betul Atie ye... tumpang seronoklah di sini he he hehh mesti tambah sayang kat lalingnya tu...

Aju Mohit said...

Bestnya kak, nnti tepek gmbr perasmian bakar ayam or daging tu ek heheheh, ni yang buat hubby btambah sayang ni hihi

Myra Jay said...

Wahhh betnyer ada PAN baru..
Kerja memasak menjadi mudah ;)

ekinashikin said...

sgt best ke kak atie pan ajaib ni?..klu best nak beli gak la..hahaha...

So Shy Lady (SSL) said...

ya Allah kak sy pon dh lama brangan nk toy nih... mmng ajaib menan nih ;D

Kaz said...

Salam Kak Atie, mmg senang memanggang bila guna benda ni. Main kalih2 saja. Lps ni mesti asyik menu panggang dan bakar saja kan?
Sayang betul husband kak atie pd isterinya ni ya.....

Kamsiah said...

atie..pasni semakin rajin la memasak ya..:)

mokwo® said...

mokwo pun sama mcm atie cukup bercinta nak buka2 oven tuh....hihi nanti nak sambo satu..dlam cosway ade k?..itu vantage pun ade jual
tq atie tanya pasal anak mokwo tuh..dia sekarang dah ok skit..maklumlah dah masuk fom3 kat sekolah tuh..sudah boleh menyesuaikan diri

Qhaifa Nur said...

namanya pun buat ajaib....
so mesti masakan jadi lebih enak kot...

MOH KEMBARA said...

Salam Yong Atie,
panggang jangan tak panggang nanti!

umiyumi said...

lepas ni mesti lebih banyak menu happening dr kak atie nih.. maklumla dpt tool baru.. perghh.. nanti umi pun nak kena cari satu nihh

IntaNBerliaN said...

bestnya... nanti blh kak tie msk mcm2 lg kn...

anitadiana said...

masa gi langkawi ari tu teringgin juga nak beli ne...berapa tie ne..tapi bawa si kenet tak larat lak...lain kali nak beli juga lah nanti...

Masya said...

serbaguna ni.. boleh bakat ayam aau ikan atas nikan.. senang sikit...

fieda said...

wah..best kak atie dapat ni..

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™