Monday, April 9, 2012

Selesailah Sudah.

Salam semua...slmt pg di hari isnin.Setelah bberapa hari brtungkus lumus kat umah jiran...maka selesailah sudah majlis perkahwinan yg brlangsung.
Didoakn semoga pasangan pengantin bahgia hingga ke akhir hayat.Aminnn.Dari hari jumaat hingga Ahad mmg atie gantung peyok belanga jer.
Semlm pon xmsk gak..lauk kenduri ada lg.Cuma mlm tadi g mkn2 kat luar ngan MyLaling sbb dh jemu mkn lauk pengantin jer.hihi
Mmg penat..mengalahkn atie lak yg menerima menantu..Jiran dkt umah,kena la kita yg jadi 'org kuatnya' dak?
Mmg sakit2 badan..rasa nk dmm pon ada maklum la berembun sampai kul 1 pg!.Harap2 klu atie nerima menantu sok,depa pon tolong atie lak(wah!dah berangan atie ya?..anak kocik laie..hihi)
Layan la gambar pelamin ajelh....ni pon sekeping jer..xsempat nk snap..bzzzzz.Cantik kan?Cam pengantinnnya gak...manissss jer
Tetiba tingat lak zaman atie naik pelamin dulu2 larrrrrrrr...hihi

8 comments:

LYAfrina said...

alhamdulillah..smuany bjln lncar..gitu lah kak atie..duduk bjiran ni..kna slaing bantu mmbantukan... suatu hari nnti, giliran kt gak plok kan..

Acik Erna said...

assalam atie..kalau rewang berhari2 memang rasa letih badan.

Masya said...

tu lah kalau jiran² buat kenduri kenelah rajin menolong.. nanti bile kt buat kebduri jiran² pulak tlg ktkan... barulah majmukk... seronok..

ieda said...

selamat sudah
itulah seronok hidup berjiran
leh gtg royong
eratkan hubungan , kerja susah jadi mudah .. mana2 pergi pun amalan bantu membantu nie sudahnye kepuasan yg kita rasa ..

selamat pengantin baru buat pasangan pengantin ;)

Kakzakie said...

Jiran yg baik atie... kalau tak kita siapa lagi nak bantu jiran kita selain saudara-mara mereka.

Sekarang pelamin memang cantik-cantik atie...fulus aje sediakan:)

Myra Jay said...

Alhamdulillah semuanya berjalan lancar & selamat pengantin baru buat pengantin :)

Watierman said...

Assalam Dik Atie...Wah..leg ya dah selesai semua urusan...adat berjiran ye Dik...Akak kat bandar ni lain banyak Dik ooi...semuanya dia orang cater...dan buat di dewan atau hotel...tak ada yang buat kat rumah...maklumlah rumah sarang burung bertingkat-tingat cam gini...itu yang dok planning..time Akak nak sambut menantu nanti kita buat kat kampung aje..rumah Atok dia orang...Atok pun dah dok excited dah..cucu dok belajar lagi..hehehe!

Saya Disini said...

cantik pelaminnye

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™