Monday, April 9, 2012

Terima Kasih NUFFNANG.

Rasanya dah lama tak dapat BE..Alhamdulilah,semlm saje2 la bukak akaun Nuffnang...trnampak la BE baru nih!Terima kasih Encik Nuffnang.
Kalau korang perasan...kebykkan BE dtgnya dr blog contest atie.Yg dulu payah no nak singgah.La ni brtempek2 lak.Tkpe...atie sukerrrr.
Blog personal?Entah la..mungkin atie ni malas nk bw kot...kdg2 xder update.Klu xder n3 baru....pengunjung pon kurengggggg.ya tak?
Skrg ni dok ligat berjoget2 iklan TEFAL tu..harap2 ada la yg sudi singgah lama2 sikit.Lom pernah kuar lg duit Nuff ni..boleh ke kita simpan lama2....
Sapa blh jawap???

28 comments:

@lfidah @dim said...

wah kak atie..bestkan bila nmpk BE dari nuffnang..

Arina Shamsul said...

tahniah dear :) minta seposen boleh?hahaha

admie said...

kak atie...BE tu apa..? n mcm mana nuffnang ni berfungsi...teringin nak tau apa benda nuffnang ni..hehhe..

Watierman said...

Assalam Dik Atie...hehe dah hampir 3 tahun Akak berblog...baru bulan ni tertampal iklan Nuffnag kat blog Akak...itupun anak Akak yang tolong ajarkan....kalau tak entah2 dah boleh buat beli jajan kan!

Saya Disini said...

wah..bestnye..tahniah

Myra Jay said...

Tahniah ye kak, maksudnya kak T kena rajin ber GA pulak la ye..

Myra dah malas nak berGA, so remove iklan Nuffnang dariblog ;)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Fida..mmg syok!..bermakna duit nuff makin bertambah..hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam arina..nak seposen jer?K.atie kasi 1 henggit ya.hihi.Gurau jer.
Terima kasih singgah ya...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Admie..BE tu pendapatan trumpuk kita.Di akan berfungsi bila kita pasangkn kat blog & kawan2 KLIK2 iklan2 yg ada tu :D
K.atie pon bkn pandai sgt bab2 nuff ni..tp bole larrr.
kat blog admie ada pasang NUffnang tak?

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam k.watie..Xper la..sikit2,lama2 jadi bukit.
Lama2 jadi byk lar $$$ akak nanti.InsyaAllah.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam saya disini..terima kasih

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Myra..tu la pasai.
Kdg2 malas gak nk join CGL ni..tambah2 klu ramai sponsor kena ADD/Follow..:(

Aju Mohit said...

Tahniah kak atie!!! Better cashout kalau dh cukup duitnya tu kak, nnti dpt be lagi hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam aju.ya ker?pasni nk cashout la..xbyk mana pon tp bole larrrrr :D

Acik Erna said...

atie..insyaallah kalau ada rezeki atie nanti

SyUhAdA said...

thniah kak atie..

Cendana Kasih said...

saya punyer BE banyak yang belum metered...kalo dikira dekat rm800 dah...aduh...jenuh menunggu...tak sabar nk beli gadget !! hehehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah k.atie..
eija pun x pernah merasa lagi duit hasil nuff,,tgh mengumpul jugak..:)

Angah said...

woow kak tie...
hebat arr kak tiee..tahniahh

Norzie hany said...

Tahniah Atie.

ieda said...

tahniah akk
saya pun dah lama x tgk nuff nie ;)

Kamsiah said...

alhamdulillah...rezeki dariNYA...

fieda said...

sama lah kita kak atie..nape la iklan suke benor kat blog sebelah sana kan..dah la saya mmg karang masuk..huhuhu...saya pun tak pernah cashout lagi..

Cik Rose Cute said...

belog cik rose tak der nuffang...cik rose register...tapi tak boleh masuk hihihi

kemma said...

sme la ..dok peram lagi duit nuffnang..nak redeeem cam sayang plak ..hehe

~~zana@pb~~ said...

tahniah atie, boleh belanja kwn2 ek?
Akak pun ada seciput, serba salah nak keluarkan, biar je la.

IntaNBerliaN said...

kak tie aktif blog GA kan.. oklah ada BE.. sy ada gak BE blog GA tp tu la.. sy sndiri pun xmsk.. apatah lg org lain..hihii

SyUhAdA said...

salam..

syu tag ye..

http://syu90contest.blogspot.com/2012/04/amercorner-1st-giveaway.html

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™